Városlista
2024. augusztus 2, péntek - Lehel

Hírek

2011. Június 17. 07:49, péntek | Bulvár
Forrás: STOP

9 kilót szedett magára a sorozatsztár

9 kilót szedett magára a sorozatsztár

Sok mindent megtesznek a színészek, ha nagyon el akarnak játszani egy szerepet. Itt volt például Charlize Theron vagy Cristian Bale - az egyik hízott, a másik fogyott. Most az 54 éves Kim Cattrall az, aki majdnem tíz kilót szedett fel egy szerep

A Szex és New York sztárja több mint kilenc kilót szedett magára, hogy megszemélyesítse a pornósztár Monica Velourt legújabb filmjében.

"14 kilót akartak először, de nem akartam belebetegedni. Később megállapodtunk, hogy hat-hetet hízok még a forgatás előtt, a többi négyet pedig munka közben szedem magamra. Az érdekes az, hogy élveztem a hízást, hogy a gyomromnak megadtam mindent, amit csak lehetett, és szerettem érezni az extra súlyt."

Kim nemrég azt nyilatkozta, hogy nem tartja valószínűleg a Szex és New York mozifilmek folytatását. A Samantha Jones-t alakító színésznő ezt nyilatkozta:

"Nem tudom, hogy lesz-e valaha harmadik rész. Imádtam Samantha lenni, és jó lenne még egy kicsit a bőrébe bújni, de nem hinném, hogy ez valaha meg fog történni."

STOP

Ezek érdekelhetnek még

2024. Augusztus 02. 07:57, péntek | Bulvár

A főpolgármester szerint nincs B terv, a Szajnában kell és lehet úszni

A francia főváros polgármestere szerint nem volt és nincs is más alternatíva, mint a Szajnában rendezni az olimpiai nyíltvízi úszóversenyeit.

2024. Augusztus 02. 07:49, péntek | Bulvár

Szombaton szentelik fel a kommunizmusban elárasztott Bözödújfalu újjáépített templomát Erdélyben

Szombaton szentelik fel a kommunizmusban elárasztott Bözödújfalu újjáépített templomát, az Összetartozás temploma az egykori település valamennyi felekezetét képviseli.

2024. Július 31. 07:53, szerda | Bulvár

Filmzenei fesztivált tartanak Balatonalmádiban augusztus közepén

Kilenc formáció lép fel a 2. Balatoni Filmzene Fesztiválon augusztus 9. és 11. között a Kerényi Imre KultMagtárban, a rendezvény alatt filmzenei utcakoncertek is lesznek - közölték a szervezők az MTI-vel.

2024. Július 29. 08:06, hétfő | Bulvár

Párizs 2024 - Művészeti igazgató: nem kívánt semmit kigúnyolni a megnyitó

Thomas Jolly, a párizsi olimpiai megnyitóünnepség művészeti vezetője cáfolta, hogy Az utolsó vacsora témája ihlette volna a program Ünnepség című jelenetét, amely ellen a katolikus egyház és jobboldali politikusok tiltakoztak.