Városlista
2024. július 16, kedd - Valter

Hírek

2018. Január 12. 10:15, péntek | Belföld

A 100 Folk Celsius frontembere Orbán József tüdőrákkal küzd

A 100 Folk Celsius frontembere Orbán József tüdőrákkal küzd

Régóta lehet tudni, hogy súlyos betegséggel küzd, de a diagnózisról most először nyilatkozott.

Orbán József októberben vitték kórházba azután, hogy erős nyomást érzett a mellkasában. Hamarosan kiderült, súlyos betegséggel küzd, kezeléseket kap és nagyon gyengének érzi magát. Eddig azonban nem lehetett tudni, hogy pontosan mi baja, a súlyos diagnózisról most először beszélt: az orvosok tüdőrákot diagnosztizáltak nála. A 74 éves énekes immár túl van öt kemoterápiás kezelésen, hullik a haja, és nagyon keveset eszik-iszik, ugyanakkor belül erősnek érzi magát és kitartóan küzd, bízik a gyógyulásban.

„Egy röntgenfelvételen felfedeztek egy fekete foltot, és kiderült, hogy daganat. Aztán jött a pár napos bizonytalanság, amíg meg nem érkezett a biopszia eredménye. Amikor az orvos közölte velem, hogy rosszindulatú tüdődaganatom van, pár másodpercre lemerevedtem. A barátaim, a rajongóim szeretete, a színpad, valamint a kedvesem, Ildikó tartják bennem a lelket. Ezért is tudom: meggyógyulok majd! Meg kell gyógyulnom!" – idézi Orbán József szavait a Ripostból a Blikk.

Forrás: life.hu

Fotó: Csobay Dániel fotográfus- Győrkőcfesztivál 2017

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 16. 08:15, kedd | Belföld

Ötven tartalékos kezdi meg az alapkiképzést Szentendrén

Mintegy ötven fiatal kezdi meg hétfőn az egységes alapkiképzést a szentendrei Görgey Artúr laktanyában - mondta el a közmédiának Huszár Ferenc ezredes hétfőn a helyszínen.

2024. Július 16. 08:14, kedd | Belföld

Tizenhat vármegyében és 6 budapesti kerületben irtják a szúnyogokat a héten

Tizenhat vármegye négyszáznegyvennégy településén és Budapest hat kerületében lesz a héten szúnyoggyérítés - tájékoztatta az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság (OKF) hétfőn az MTI-t.

2024. Július 16. 08:09, kedd | Belföld

Idén is számos útszakasz újul meg a Magyar Falu Program keretében

Tízmilliárd forintból folytatódik országszerte a mellékutak állapotának javítása - közölte a Miniszterelnökség hétfőn az MTI-vel.