Városlista
2023. február 5, vasárnap - Ágota

Hírek

2020. Március 19. 17:54, csütörtök | Sport
Forrás: infovárosok

A BL után a médiaválogatott is nagy kihívás - VIDEÓ

A BL után a médiaválogatott is nagy kihívás - VIDEÓ

Kevesen mondhatják el magukról, hogy háromszáznál is több alkalommal léptek pályára a Ferencvárosban bajnoki mérkőzésen.

Az egyik ilyen kiválasztott Keller József, aki négyszeres bajnoknak és ötszörös kupagyőztesek mondhatja magát a zöld-fehérekkel, emellett a felnőtt válogatottban 29 alkalommal szerepelt, de tagja volt annak az ifjúsági-válogatottnak is, amely Európa-bajnoki címet nyert 1984-ben.

Keller József ma már nem profi futballista, de az ANDONIK Médiaválogatottban vezéregyénisége. A ballábas futballistát az ANDONIK Sport kamerái előtt Nagy Anett, a cég egyik tulajdonosa, korábbi válogatott labdarúgó, hívta ki egy lábtenisz mérkőzésre. Keller József – vagy ahogy a médiaválogatottban hívják az örökifjút játékost, Fater – teljesítette a feladatot, az eredmény persze másodlagos, ez a csapat és ez a közösség másról szól.

„Nagyon jó a közösség a médiaválogatottban, hiszen ez nem a tudásról szól, hanem arról, hogy jól érezzük magunkat, szórakozzunk és a közönség pedig fantasztikus” – mondta a Bajnokok Ligáját is megnyert játékos.

Ezek érdekelhetnek még

2023. Február 04. 14:31, szombat | Sport

Inkább az élvezetre és a látványra mentünk

A lényeg, hogy a nap végén vigyorral a számon érjek haza.

2023. Január 28. 07:46, szombat | Sport

Szoboszlai Dominik nyerte a Magyar Aranylabdát

Szoboszlai Dominik, az RB Leipzig és a magyar válogatott labdarúgója érdemelte ki a Magyar Aranylabda-díjat a 2022-es teljesítményéért.

2023. Január 26. 06:53, csütörtök | Sport

Súlyos magyar vereség Dániától a negyeddöntőben

A magyar férfi kézilabda-válogatott 40-23-ra kikapott a címvédő Dániától az olimpiai kvalifikációs világbajnokság negyeddöntőjében, szerdán Stockholmban.

2023. Január 26. 00:00, csütörtök | Sport

Lewis Hamilton korábbi csapatában kezdi a szezont Gender Tamás Junior

Az ifjú tehetség az olaszországi Lonatóban a WSK Champions Cup első versenyhétvégéjén áll rajthoz továbbra is a Parolin Racing Kart gyári csapatának színeiben.