Városlista
2024. április 23, kedd - Béla

Hírek

2023. Január 20. 13:27, péntek | Helyi

A Bundesligából erősít az ETO

A Bundesligából erősít az ETO

Kocsán Petra, az ETO FC Győr NB I-es női labdarúgócsapatának első téli igazolása, aki a Bundesligában szereplő Hoffenheimből teszi át székhelyét Győrbe.

Komoly erősítés érkezett az ETO FC Győr női labdarúgócsapatához, ugyanis a negyvenegyszeres válogatott, 24 éves Kocsán Petra a német élvonalból igazolt együttesünkhöz. A korábban a Ferencvárossal bajnoki címet szerző, majd az MTK-ban is megforduló támadó, nagy erőssége lehet az ETO-nak a tavaszi szezonban, ahol bízik benne, hogy jó játékkal tudja segíteni a gárdát a célok elérésében.

– AZ UTOLSÓ MÁSFÉL ÉVEMET NÉMETORSZÁGBAN, A BUNDESLIGÁBAN TÖLTÖTTEM A HOFFEINHEIM CSAPATÁBAN, AMELY EGYÉBKÉNT LEGUTÓBB A BAYERN MÜNCHEN ÉS A WOLFSBURG MÖGÖTT A HARMADIK HELYEN VÉGZETT, ÉS A BAJNOKOK LIGÁJÁBAN IS SZEREPELT. ŐSZINTÉN SZÓLVA, NEM IGAZÁN ÉREZTEM JÓL MAGAM, AZ MINDENKÉPP POZITÍVUM, HOGY ERŐS BAJNOKSÁGBAN SZEREPELHETTEM, VISZONT A CSALÁDOM HIÁNYÁT NEM TUDTAM MEGSZOKNI, ÉS EZÉRT ÚGY DÖNTÖTTEM, HOGY HAZATÉREK, ÉS ITTHON TÜZÖK KI ÚJ CÉLOKAT MAGAM ELÉ. SOKAN TUDJÁK RÓLAM, HOGY SZERETEK TANULNI. ANNAK ELLENÉRE, HOGY JANUÁRBAN MEGSZEREZTEM A DIPLOMÁM, SZERETNÉM MÉG EGYSZER ELKEZDENI AZ EGYETEMET. TÖBB TÉNYEZŐ IS AZ ETO MELLETT SZÓLT, JELENLEG NAGYON ERŐS KERETTEL RENDELKEZIK A CSAPAT, KOMOLY DOLGOKAT ÉRHETÜNK EL EGYÜTT. ÉN MINDENT MEG FOGOK TENNI ANNAK ÉRDEKÉBEN, HOGY A KITŰZÖTT CÉLJAIT A KLUB ELÉRJE. ÚGY GONDOLOM, HOGY JELENLEG AZ ETO ÉS A FRADI A KÉT LEGERŐSEBB CSAPAT MAGYARORSZÁGON, ÉS MINDENKÉPPEN BAJNOKESÉLYES GÁRDÁBA SZERETTEM VOLNA HAZATÉRNI – MONDTA KOCSÁN PETRA.

Címkék: eto, győr, női foci

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 09:12, kedd | Helyi

Tűz volt a Pannonhalmi Főapátságban: gyakorlatoztak a tűzoltók

A feltevés szerint egy mosógép hibásodott meg, egy dolgozót kellett kimenteni a sűrű füstből.

2024. Április 23. 08:16, kedd | Helyi

Újra jöhet az üzemanyagárstop? – A héten dönthet a kormány

A kormány nagy valószínűséggel a héten, szerdán fogja tárgyalni, hogy beavatkozzon-e az üzemanyagárak alakulásába.

2024. Április 23. 07:11, kedd | Helyi

Szerdán nincs ügyfélfogadás a rendőrségen

Szent György nap a rendőrség napja, emiatt szünetel az ügyfélfogadás szerdán a rendőrkapitányságokon és a határrendészeti kirendeltségeken – olvasható a police.hu oldalon.

2024. Április 22. 09:13, hétfő | Helyi

Az egyik polgármesterjelölt nem akar beszélgetni

Magyarázattal tartozunk nézőinknek, hallgatóinknak és olvasóinknak, hogy a múlt héten miért nem folytatódott a választási műsorunk.