Városlista
2024. május 17, péntek - Paszkál

Hírek

2016. November 14. 12:15, hétfő | Helyi
Forrás: ArtLED & AquaLight Hungary Kft.

A csőtisztító spirál fontossága

A csőtisztító spirál fontossága

A csatornatisztítás elengedhetetlen kelléke a csőtisztító spirál. A gép a típustól függetlenül változó méretű spirálokat képes befogni és megforgatni. A csőtisztító spirál a dugulás elhárítás alapeszköze. A csőtisztító spirál anyaga keresztmetszete és anyagminősége eldönti, hogy milyen átmérőjű vezeték tisztítható vele és hogy mennyire durva szennyeződéssel képes megbirkózni. A spirál minden szerelő autó tartozéka, míg a gépi dugulás elhárítás különböző átmérőjű és hosszúságú csőtisztító spirálokat tartalmaz. A szükségesnél vékonyabb csőtisztító spirál használata feltekeredéssel, azaz „csomózással” jár, amely sokszor a csőtisztító spirál vezetékben maradását okozza. Az erősített csőtisztító spirál használata csökkenti ennek veszélyét és garantálja a csőtisztító spirálok kihúzását. A csőtisztító spirál esetében a csatlakozó idom, keresztirányú stiftek, és a csatlakozó felületek épségét ajánlott rendszeresen ellenőrizni.

A Rothenberger kínálatában fellelhetőek csőtisztító spirál termékek, melyek speciálisan edzett és nemesített minőségi csőtisztító spirál rugóacélból készülnek. A hozzájuk tartozó csőtisztító spriál fej olyan feladatok elvégzésére alkalmas, mint vízkövesedés, iszaposodás, textil elakadás. Különböző kiegészítők tartoznak hozzá, melyek minden termékpalettában szereplő duguláselhárító gép alkatrészeit és egyéb speciális tartozékait tartalmazzák. Ezen csőtisztító spirál kiegészítők tökéletesen lefedik a Rothenberger duguláselhárítás által támasztott követelményeket és nem utolsó sorban megkönnyítik a munkát. A csőtisztító spirál kategóriákban megtalálható a legegyszerűbb kézi csőtisztítók spriál változattól a professzionális, ipari felhasználásra szánt, gépiesített csőtisztító darabokig. A 16 és 22 mm-es átmérőjű spirálok a legelterjedtebbek, de vannak olyan csatornatisztító gépek, amelyek 32-es méretben is be tudnak fogni spirálokat. A 8 és 10 mm-es csőtisztító spirál a kisebb dugulások elhárítására szakosodott kézi készülékekbe is befogható spirálok.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 17. 09:14, péntek | Helyi

Győr legfinomabb kakaós csigáját kerestük – Megtaláltuk! (PR)

Kétféle ember van a világon: van aki tekeri, van aki harapja a kakaós csigát. Akár harapod, akár tekered a Bedő Pékség csigáját, egy problémád lesz vele: egyszer véget ér a tekercs.

2024. Május 17. 08:13, péntek | Helyi

Egész napos programok kicsiknek és nagyoknak – szombaton lesz a VIII. Gulyahajtás

Május 18-án, szombaton immár nyolcadik alkalommal szervezik meg Dunaszegen a gulyahajtást. A rendezvény idén is élményekkel teli családi kikapcsolódással kecsegtet.

2024. Május 17. 07:12, péntek | Helyi

Melléképület égett Écsen

Kerti hulladék égetéséből terjedt tovább a tűz egy melléképületre Écsen.

2024. Május 16. 09:15, csütörtök | Helyi

Változik az időpont foglalás rendszere

Július 1-től az Egészségablak applikációban és a 1812-es telefonszámon is lehet majd időpontot foglalni.