Városlista
2024. április 27, szombat - Zita

Hírek

2013. Április 26. 08:15, péntek | Helyi
Forrás: MTI

A Cuhai Bakony-érbe hajtott egy busz

A Cuhai Bakony-érbe hajtott egy busz

Ismét teljes szélességében járható az M-1es autópálya Győr közelében, ahol az éjjel letért az útról és patakba hajtott egy busz.

Dobos Viktória hadnagy elmondta: a járműről - amely a Cuhai Bakony-érben állt meg – hét embert mentettek ki a tűzoltók. A balesetben hatan súlyosan, heten könnyebben sérültek. A mentők – sérülései ellátására vagy megfigyelésre – a buszon ülő mind a 28 embert kórházba szállították Győrbe, Tatabányára.

A rendőrség közlése szerint egy macedón busz szenvedett balesetet. A mentés és a helyszínelés ideje alatt teljes szélességében lezárták az autópályát, a forgalmat Bőny felé terelték.

Oláh Attila elmondta: az intézményben összesen tizenöt ellátásra szoruló ember érkezett, akik nyaki, hasi vagy végtagsérüléseket szenvedtek. Az életveszélyes állapotban lévő páciensnél súlyos hasi sérüléseket diagnosztizáltak.

Címkék: baleset, busz, cuha

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 27. 09:13, szombat | Helyi

Bejárná Miklósa Erikával a pannonhalmi bazilikát?

Olyan tárlatvezetés-sorozatot szerveztek, ahol egy-egy bencés szerzetessel és egy ismert és elismert tekintéllyel lehet bejárni a bazilikát.

2024. Április 27. 08:12, szombat | Helyi

Elkapták a győri pikóbárót

A rendőrség információi szerint az 55 éves győri férfi a megyénk egyik legismertebb kábítószer-kereskedője volt.

2024. Április 27. 08:02, szombat | Helyi

2024. Április 27. 07:12, szombat | Helyi

10 millió fa a Földért

Április 22-e, a Föld napja alkalmából Nemzeti Faültetési Napot hirdet a 10 millió Fa civil szervezet országos közössége.