Városlista
2024. április 29, hétfő - Péter

Hírek

2011. Augusztus 15. 07:35, hétfő | Helyi
Forrás: Nyugathír/etokc.hu

A dobogó tetején: legyőzte Siófokon a tavalyi BL-győztest a Győri Audi ETO KC

A dobogó tetején: legyőzte Siófokon a tavalyi BL-győztest a Győri Audi ETO KC

A döntőben sem talált legyőzőre a Győri Audi ETO KC csapata a siófoki Bet-at-Home Szabella- Kupán, így három győzelemmel csapatunk hódította el az elsőnek járó trófeát. A torna legjobb játékosa Heidi Löke lett - etokc.hu

A döntőre is megtelt a Siófok otthona. A találkozót csapatunk kezdte, az első gólt Görbe lőtte, erre Barbosa válaszolt gyorsan. Ana Gros harcolt ki hetest, amit Görbicz biztos kézzel értékesített. Radicevic is feliratkozott a gólszerzők közé, egyből két góllal is(4-1). Görbe harmadik találata a saját hatosunkról született a feleslegesen kilépő kapus felett. Zebic majd Gros volt eredményes(6-2). A hetedik percben újabb spanyol találat következett, Hornyák kétpercet, az Itxako hetest kapott, amit Alonso be is lőtt(6-4). Barbosa egy gólra hozta fel a tavalyi BL-döntőst. Tervel került ziccerben, de Kati kifogta a ziccert! Görbe gólja már nagyon kellett a nyolcadik perc végén(7-5). Pálinger a ziccer után egy hetest is megfogott, Vérten góljával ismét 3 volt az előnyünk. Barbosa átlövésére Löke válaszolt(9-6), majd Pálinger egy ejtett hetest is kivédett. Radicevic szélről lőtte 10. gólunkat, erre a Zebic is lőtt egyet szélről. Eladtunk egy labdát, Pinedo büntetett(10-8). Misi egy szép támadás után első gólját szerezte, Pálinger pedig ismét bemutatott egy szép védést. Újabb hetest kapott az Itxako, Kati megbebonázta Barbosát, aki a kapufát találta el. Mi is hetest kaptunk, Görbe ezt sajnos kihagyta, maradt a 11-8-as győri vezetés. Andrea Lekic is meglőtte első gólját, majd gólpasszt adott Gros-nak. Tervel a kilencedik spanyol találatot szerezte, ezt Radicevic válaszolta meg(14-9). Barbosa a 24. percben lőtte csapata tizedik gólját. Az Itxako kapusát kellett ápolni, belenézett egy győri lövésbe. Lekic kapott kétpercest, a spanyolok hetest dobhattak, Martin már nem hibázott(14-11). Martin felhozta két gólra csapatát, ezúttal szélről volt eredményes. Hornyák harcolt ki egy hetest, Görbe elvállalta, és ezúttal nem is hibázott! Lekic szép góllal vétette észre magát, Pálinger megfogta Barbosa ziccerét, Aguilar még betalált , így lett 16-13 a félidei eredmény.

A második félidő kimaradt győri helyzettel kezdődött, de a spanyolok is hibáztak. Gros szerezte a játékrész első találatát, Lunde védett, Löke-t indította, aki nem is hibázott. Barno túljárt Lunde eszén, Zebic is gólt lőtt, 18-15 állt ekkor az eredményjelzőn. Pinedo hozta közelebb az Itxako-t. Lunde nagyot védett, de a labda maradt a spanyoloknál. Hetest kapott az ellenfél, amit be is lőttek, egy gólra olvadt az előny. Jókor jött Lekic gólja(19-17). Míg a spanyolok cseréltek megindultunk, Gros lőtte huszadik gólunkat. Hornyákot másodszor küldték ki a boróka 43. percben, de emberhátrányból is betaláltunk, Görbicz volt eredményes. Nagyon sok hetest ítéltek ellenünk, ezt is bedobta Alonso(21-18). Már kiegészültünk mire Gros meglőtte 22. gólunkat. Négy gólos hátrányban Ambros Martin kikérte idejét negyed órával a meccs vége előtt. Lunde védett egy Barbosa löketet, majd hárított egy újabb próbálkozást is. Kovacsics harcolt ki hetest, Görbe be is dobta(23-19). Lunde megint fogott egyet, majd hetest kellett védenie, de Martin túljárt az eszén. Löke hetest csinált, Görbe ezt is belőtte. Lunde megint ziccert fogott, de támadásban Amorim a kapufát találta el. Duda másodjára nem hibázott, hét perccel a vége előtt öttel vetettünk. Aguilar betalált , amire Görbe hetesgóllal válaszolt(26-21). Újabb spanyol üdülés után kevesebb mint 5 perc volt hátra. Az Itxako meglőtte 22. gólját, Amorim a túloldalon rögtön visszaállította az ötgólos fórt. Amorim kapott kétpercest, ezt ki is használták a spanyolok, Martin mattolta Lunde-t. Pinedo után Gros, majd Barno is betalált egy percen belül. Az Itxako még nem adta fel, de nem érhette utol az ETO-t, Görbicz hetesből 29. gólunkat lőtte, Martin is betalált még, de így is háromgólos, 29-26-os győzelmet arattunk, így veretlenül nyertük meg a siófoki Bet-at-home Szabella-Kupát. A torna legjobb játékosa Heidi Löke lett.

Győri Audi ETO KC:

Lunde Haraldsen, Horváth D., Radicevic 4, Löke 2, Vérten 1, Lekic 3, Görbicz 10(7), Kovacsics 1, Pálinger, Hornyák, Amorim 3, Gros 5, Orbán.

Címkék: Győri Audi ETO KC

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 28. 09:13, vasárnap | Helyi

Fontos változás jön az otthonfelújítási programban

Megváltozik az otthonfelújítási program egyik fontos kritériuma.

2024. Április 28. 08:10, vasárnap | Helyi

Szent Flórián nap – Nyitott szertárkapuk napja Győrszentivánon

A Nyitott Szertárkapuk Napjára különleges programmal készül a Győrszentiváni Önkéntes Tűzoltó Egyesület.

2024. Április 28. 07:15, vasárnap | Helyi

Eddig ötezren tudták csökkenteni áramszámlájukat napenergia segítségével

Már több mint 5000 nyertes van a Napenergia Plusz programban.

2024. Április 27. 09:13, szombat | Helyi

Bejárná Miklósa Erikával a pannonhalmi bazilikát?

Olyan tárlatvezetés-sorozatot szerveztek, ahol egy-egy bencés szerzetessel és egy ismert és elismert tekintéllyel lehet bejárni a bazilikát.