Városlista
2024. május 5, vasárnap - Györgyi

Hírek

2016. Május 02. 09:40, hétfő | Bulvár
Forrás: MTI-V, kép: Filmuniverzum

A dzsungel könyve harmadik hete vezeti az észak-amerikai kasszasikerlistát

A dzsungel könyve harmadik hete vezeti az észak-amerikai kasszasikerlistát

Harmadik hete vezeti a kasszasikerlistát a Disney stúdió új élőszereplős Kipling-feldolgozása, A dzsungel könyve.

A hétvégén a családi film további 42,4 millió dollárral (11,5 milliárd forinttal) növelte észak-amerikai mozis bevételét.

A dzsungelben élő Maugli történetére bemutatása óta 252,1 millió dollárért (69 milliárd dollárért) váltottak jegyet a nézők. Hamarosan csatlakozhat a Deadpool, a Batman Supreman ellen - Az igazság hajnala és a Zootropolis - Állati nagy balhé című filmekhez, amelyek idén már átlépték a 300 millió dolláros bevételi küszöböt Amerikában.
A hétvégi kasszasikerlista második és harmadik helyén A Vadász és a Jégkirálynő című kalandfilm, valamint a Keanu című akcióvígjáték áll 9,4 millió dolláros és 9,3 millió dolláros (2,56-2,53 milliárd forintos) jegyeladással.
Az Anyák napja című romantikus komédia Julia Roberts, Jennifer Anniston és Jason Sudekis főszereplésével 8,3 millió dollárt (2,26 milliárd forintot) keresett. Úgy tűnik, ezzel véget is ér a rendező, Gary Marshall Valentin nap és Szilveszter éjjel című produkciókkal indult sorozata, mivel a jelek szerint egy csapat sztár neve már nem vonzza be a nézőket a moziba.
A toplista ötödik helyét a Barbarshop: The Next Cut szerezte meg 6,1 millió dolláros jegybevétellel.
Elemzők szerint azonban a mostani mozis hétvége mindössze "torokköszörülés" a jövő heti szenzáció előtt: május 6-án kerül az amerikai mozikba az Amerikai kapitány: Polgárháború című szuperhősfilm, amire akár 200 millió dollárért is fogyhatnak majd a jegyek a hétvégén. A produkciót Észak-Amerikán kívül 37 piacon kezdték játszani, eddigi bevétele meghaladta a 200 millió dollárt.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 04. 06:00, szombat | Bulvár

Kövér László az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta

Khálid bin Hilál Al-Máváli sejket, az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta Kövér László, az Országgyűlés elnöke az Országházban - közölte az Országgyűlés Sajtóirodája pénteken az MTI-vel.

2024. Április 30. 13:40, kedd | Bulvár

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a NAV oldalán

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) oldalán.

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.

2024. Április 23. 06:43, kedd | Bulvár

A szicíliai maffiavezér álnéven udvarolt nőknek a közösségi oldalakon

Agglegény orvosként regisztrálta magát, és nőkkel keresett kapcsolatot a legnagyobb közösségi oldalakon Mattia Messina Denaro, a Cosa Nostra szicíliai maffiaszervezet volt vezetője - hozták nyilvánosságra a hatóságok hétfőn.