Városlista
2024. április 29, hétfő - Péter

Hírek

2011. Augusztus 27. 08:30, szombat | Helyi

A felkészülés csúcsa: Európa legjobb női kézicsapatai játszanak Győrben

A felkészülés csúcsa: Európa legjobb női kézicsapatai játszanak Győrben

Az egy hét múlva rajtoló bajnokság előtti felkészülés csúcseseménye lesz Győrben sorra kerülő nemzetközi nőikézilabda-torna, amelyen a BL, a KEK- és az EHF-kupa-győztes mellett a házigazda, ETO is pályára lép.

A bet-at-home.com Szabella-kupa pénteki sajtótájékoztatóján elhangzott, hogy tulajdonképpen ez a viadal tekinthető a nemhivatalos Bajnokok Kupájának, hiszen a földrész legkiválóbbjai vesznek rajta részt.

Konkoly Csaba, a Győri Audi ETO KC vezetőedzője kiemelte: a felkészülés során eddig jól teljesített a csapat, látszik, hogy az eleve erős kerethez kiváló kvalitású játékosok érkeztek, és a hétvégi torna kiváló erőfelmérő lesz.

Hozzátette: szeretnék megnyerni a BL-t, de az odáig vezető út nagyon hosszú. Ehhez szükséges, hogy támadásban és védekezésben a belső (átlövők, irányító, beállós) emberek tökéletesen tudjanak együtt játszani.

Szombaton előbb a KEK-győztes Ferencváros találkozik a BL-címvédő Larvikkal (a Győrhöz igazolt Heidi Löke korábbi csapatával) a Magvassy Sportcsarnokban, majd következik a közelgő szezonban csúcsra törő ETO és az EHF-kupát elhódító, ám idén a BL-ben próbálkozó dán Midtjylland.

Vasárnap mind a négy résztvevő kétszer lép pályára. Tíz órától a két skandináv együttes feszül egymásnak, aztán jön a két magyar csapat összecsapása 11.55-től. Délután fél öttől az FTC és a Midtjylland csap össze, a viadalt pedig a Győr és a Larvik meccse zárja.

A tornára 4000 forintért bérlet váltható, a két meccsre (szombat, vasárnap délelőtt és délután) szóló belépő 1500 forint.

Címkék: Győri Audi ETO KC

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 28. 09:13, vasárnap | Helyi

Fontos változás jön az otthonfelújítási programban

Megváltozik az otthonfelújítási program egyik fontos kritériuma.

2024. Április 28. 08:10, vasárnap | Helyi

Szent Flórián nap – Nyitott szertárkapuk napja Győrszentivánon

A Nyitott Szertárkapuk Napjára különleges programmal készül a Győrszentiváni Önkéntes Tűzoltó Egyesület.

2024. Április 28. 07:15, vasárnap | Helyi

Eddig ötezren tudták csökkenteni áramszámlájukat napenergia segítségével

Már több mint 5000 nyertes van a Napenergia Plusz programban.

2024. Április 27. 09:13, szombat | Helyi

Bejárná Miklósa Erikával a pannonhalmi bazilikát?

Olyan tárlatvezetés-sorozatot szerveztek, ahol egy-egy bencés szerzetessel és egy ismert és elismert tekintéllyel lehet bejárni a bazilikát.