Városlista
2023. május 31, szerda - Angéla

Hírek

2013. Augusztus 04. 19:07, vasárnap | Kék hírek
Forrás: MTI

A férj ölte meg feleségét Kadafalván

A férj ölte meg feleségét Kadafalván

A férj ölte meg feleségét, majd magával is végzett vasárnap Kadafalván - közölte a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság a rendőrségi honlapon a helyszíni szemle és a tanúvallomások alapján.

A főkapitányság szóvivője korábban arról tájékoztatta az MTI-t, hogy délelőtt holtan találtak egy házaspárt otthonukban a Kecskemét közigazgatási területéhez tartozó Kadafalván. A rendőrség emberölés megalapozott gyanúja miatt, ismeretlen tettes ellen indított nyomozást, mert az idegenkezűség nem volt kizárható.

A szemle, valamint a tanúvallomások alapján rövid időn belül kiderült, az 52 éves nő férje bántalmazásába halt bele, majd az 54 éves férfi magával is végzett.

Címkék: gyilkosság, megölte

Ezek érdekelhetnek még

2023. Május 24. 09:49, szerda | Kék hírek

Két millió forintért rendelt Elf Bart a NAV

A NAV Győr-Moson-Sopron vármegyei adóellenőrei az egyik népszerű közösségi oldalon látták egy árus hirdetését, akinél nagy tételben lehetett Elf Bart vásárolni.

2023. Május 22. 10:50, hétfő | Kék hírek

Komplett fegyverarzenált találtak egy albán férfinál Röszkén

17 gépkarabélyt, kettő géppisztolyt, kettő pisztolyt, valamint tölténytárakat és lőszereket találtak egy albán férfinál a röszkei határátkelőhelyen - tájékoztatta a Csongrád-Csanád Vármegyei Főügyészség szóvivője.

2023. Május 18. 06:00, csütörtök | Kék hírek

Roadpol: sok teherautó-sofőr nem használja a biztonsági övet

2023. Május 18. 06:00, csütörtök | Kék hírek

Jogerősen húsz év fegyházra ítélték a VV Fanni-ügy vádlottját

Jogerősen húsz év fegyházbüntetésre ítélte a Fővárosi Ítélőtábla a VV Fanniként ismertté vált Novozánszki Fanni meggyilkolásával vádolt B. Lászlót szerdán.