Városlista
2024. május 19, vasárnap - Ivó, Milán

Hírek

2013. Augusztus 04. 19:07, vasárnap | Kék hírek
Forrás: MTI

A férj ölte meg feleségét Kadafalván

A férj ölte meg feleségét Kadafalván

A férj ölte meg feleségét, majd magával is végzett vasárnap Kadafalván - közölte a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság a rendőrségi honlapon a helyszíni szemle és a tanúvallomások alapján.

A főkapitányság szóvivője korábban arról tájékoztatta az MTI-t, hogy délelőtt holtan találtak egy házaspárt otthonukban a Kecskemét közigazgatási területéhez tartozó Kadafalván. A rendőrség emberölés megalapozott gyanúja miatt, ismeretlen tettes ellen indított nyomozást, mert az idegenkezűség nem volt kizárható.

A szemle, valamint a tanúvallomások alapján rövid időn belül kiderült, az 52 éves nő férje bántalmazásába halt bele, majd az 54 éves férfi magával is végzett.

Címkék: gyilkosság, megölte

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 16. 07:52, csütörtök | Kék hírek

Holtan találtak egy fiatal nőt és egy gyermeket Kapuváron

Holtan találtak egy fiatal nőt és egy gyermeket Kapuváron, egy családi házban szerdán kora délután.

2024. Május 15. 09:10, szerda | Kék hírek

Több mint 30 tonna kábítószer-alapanyagot semmisített meg a rendőrség

Több mint 30 tonna, mintegy 480 milliárd forintnyi kábítószer-alapanyagot, prekurzort semmisítettek meg az egyik magyarországi hulladékégetőben - közölte a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda.

2024. Május 10. 06:00, péntek | Kék hírek

Állást hirdető munkáltatókat vizsgált a NAV

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) az elektronikus álláskereső platformok hirdetményei nyomán is vizsgálja, hogy a foglalkoztatók betartják-e a dolgozók bejelentésének szabályait - közölte a hivatal csütörtökön az MTI-vel.

2024. Május 09. 09:40, csütörtök | Kék hírek

Lőfegyvereket és hangtompítókat találtak a pénzügyőrök egy albán autóban

Lőfegyvereket és hangtompítókat találtak a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) pénzügyőrei egy albán rendszámú autóban az M5-ös autópálya hetényi pihenőhelyén.