Városlista
2024. augusztus 13, kedd - Ipoly

Hírek

2012. Március 24. 14:50, szombat | Helyi sport
Forrás: Foci24.com

A Foci24.com lett a Győri Dózsa női labdarúgóinak névadó szponzora

A Foci24.com lett a Győri Dózsa női labdarúgóinak névadó szponzora

Vége!? Nem, egy új kezdete! Ez a párbeszéd is elhangozhatott volna az elmúlt időszakban a Győri Dózsa NB I-es női labdarúgócsapatának háza táján.

Szerencsére most nem arról kell beszámolnunk, hogy már megint megszűnt egy csapat. Pedig volt rá esély, hogy a Győri Dózsa nem tudja befejezni a bajnokságot. Viszont vannak olyan emberek, akik igenis szívükön viselik, viselték ezt az ügyet és fáradhatatlanul keresték a kiutat a kialakult helyzetből - írja a Foci24.com.

Az igyekezet nem is volt hiábavaló, a DAC SE vezetése ugyanis megegyezett a Győri Dózsa SE-vel abban, hogy nem hagyják szétszéledni az NB I-ben jól szereplő női csapatot és annak utánpótlását. A jövőben a DAC és szponzorai veszik át a csapat finanszírozását.

A megállapodás értelmében a DAC pályahasználatot is biztosít a lányoknak kulturált edzéslehetőség mellett.

A megállapodás kitér arra is, hogy 2012-és őszi szezonjától, már DAC üzemelteti a csapatot.

A női gárda szakmai vezetője továbbra is Vígh Zsolt, akinek a megállapodás megkötésében és a csapat újbóli felállításában elévülhetetlen érdemei vannak.

A csapatot névszponzorként a jövőben a Foci24.com internetes portál támogatja.

Vígh Zsolt elmondta, az újjászerveződött csapat célja, hogy a 7 éve önerőből működő csapat ne szűnjön meg. A tavasz majd eldönti, hogy mire lesznek képesek szakmai szempontból. Egy biztos, a játékosok és a szakmai vezetés mindent elkövet azért, hogy a történet ne érjen véget, s Győrben NB I-es női csapat működjön a továbbiakban.

Nincs tehát vége, nem is lehet így vége! Ez a hír nemcsak azt a közel 60 embert érinti, akik a csapathoz közvetlenül tartoznak, hanem az egész női NB I-et, hiszen nem kell csonkán befejezni a bajnokságot, és Győr városa sem merül feledésbe.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Augusztus 13. 09:21, kedd | Bulvár

Kutatás: Mérgező lehet a távol keletről rendelt ruha

A Shein nevű ultra fast fashion cég által értékesített gyerektermékekben rendkívül magas a mérgező anyagok mennyisége - állítja egy szöuli kormány által megrendelt vizsgálat.

2024. Augusztus 13. 09:13, kedd | Helyi

Anya adta a veséjét a fiának – humán történet a győri kórházból

Amikor egy anya azt mondja a gyermekének, hogy az életemet adnám érted, azt vehetjük komoly ígéretnek.

2024. Augusztus 13. 08:15, kedd | Helyi

Külföldön is kedvelik a nyúli borokat

Ausztriában, Svájcban és még Dániában is lehet találkozni a Pannonhalmi Borvidék boraival.

2024. Augusztus 13. 08:06, kedd | Belföld

Ezeréves ünnep, 21. századi élmény – megújult a Szent István Nap mobilalkalmazása

Megújult mobilapplikáció és honlap segítségével tájékozódhatnak a Szent István Nap látogatói az eseményekről, rendezvényhelyszínekről és a négynapos ünnepségsorozattal kapcsolatos minden tudnivalóról.