Városlista
2024. július 16, kedd - Valter

Hírek

2019. Május 20. 17:04, hétfő | Külföld
Forrás: mti - illusztráció: pixabay

A Google fenntartja az alkalmazásletöltési szolgáltatást a Huawei készülékeknek

A Google fenntartja az alkalmazásletöltési szolgáltatást a Huawei készülékeknek

A Google továbbra is biztosítja alkalmazás-letöltési és biztonsági szolgáltatásait az Android operációs rendszeren futó Huawei okostelefon készülékek számára - közölte hétfőn Twitter üzenetben a Google.

A Google a felhasználók körében felmerült kétségek tisztázására kiadott Twitter üzenetében leszögezi, hogy az amerikai kormányzati intézkedések maximális betartása mellett, a Google Play Android alkalmazásletöltési szolgáltatás, valamint a Google Play Protect biztonsági szolgáltatás továbbra is a Huawei készülékek rendelkezésére áll.

A Google vasárnap jelentette be, hogy az amerikai kereskedelmi minisztérium rendeletének értelmében felfüggeszti több együttműködését a kínai Huawei Technologies távközlési berendezés gyártó vállalattal. A Huawei ennek értelmében a továbbiakban nem férhet hozzá az Android operációs rendszer frissítéseihez és annak új verzióihoz.

Címkék: Google, huawei

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 16. 07:48, kedd | Külföld

Megkezdik a medvék kilövését Erdélyben

Rendkívüli ülésen döntött a román képviselőház a medveállomány ritkítását célzó vadászati kvótákról.

2024. Július 14. 08:13, vasárnap | Külföld

Donald Trump jól van, kiengedték a kórházból

Donald Trump elhagyhatta a kórházat, miután szombaton este egy választási gyűlésen fegyveres támadás érte, és a fülén lőtt sérülést szenvedett.

2024. Július 14. 08:10, vasárnap | Külföld

Breaking: Rálőttek Donald Trumpra - Videó

Támadás szakította félbe Donald Trump Pennsylvania állambeli választási gyűlését szombaton - közölte a republikánus elnökjelölt védelmét ellátó titkosszolgálat.

2024. Július 13. 08:43, szombat | Külföld

Telefonon tárgyalt az amerikai és az orosz védelmi miniszter

elefonon tárgyalt Lloyd Austin amerikai és Andrej Belouszov orosz védelmi miniszter - közölte pénteken a két ország katonai tárcája.