Városlista
2024. július 16, kedd - Valter

Hírek

2016. Július 18. 14:55, hétfő | Helyi
Forrás: MTI-V, Fotó: Graboplast Zrt.

A Graboplast Zrt. által gyártott padlóburkolat használatát ajánlja az MKSZ

A Graboplast Zrt. által gyártott padlóburkolat használatát ajánlja az MKSZ

A jövőben a magyar tulajdonú, speciális padlóburkolatokat gyártó Graboplast Zrt. padlóit ajánlja a hazai pályákra a Magyar Kézilabda Szövetség (MKSZ). Erről állapodott meg a győri székhelyű vállalattal a szervezet.

Az MTI megkeresésére a cég - amelynek pályaborításait a világ több mint hatvan országában mintegy húszezer sportpályán használják - hétfőn közölte: konkrét számot nem tartalmaz a megállapodás, de bíznak abban, hogy a jövőben épülő kézilabdapályákon sok esetben használják majd a vállalat által gyártott padlókat.
Kocsis Máté, az MKSZ elnöke szerint fontos, hogy magyar vállalkozások is jelen legyenek a sportágban, ezért ajánlják a partnereknek és a magyar kézilabda minden résztvevőjének a Graboplast megoldásait.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 16. 09:11, kedd | Helyi

Félmillió az alap, jól lehet keresni Győr-Moson-Sopronban

Győr-Moson-Sopronban bruttó egymillió forintot is kereshetnek a szakképzett fizikai munkások, de a betanított munkások bére is elérheti a 650 ezret.

2024. Július 16. 08:16, kedd | Helyi

A víz mellett a sót is pótolni kell

Legalább két-három liter folyadékot kell elfogyasztani a nyári melegben.

2024. Július 16. 07:14, kedd | Helyi

Győrieknek féláron ad most belépőt a múzeum

A győri lakosok kedvezményt kapnak a Rómer Flóris Művészeti és Történeti Múzeum kiállításaira szeptember végéig – tette közzé az intézmény. A kedvezmény az ideiglenes lakcímmel rendelkezőkre is vonatkozik.

2024. Július 15. 09:13, hétfő | Helyi

Munka a kánikulában: a medence partján sem könnyű

A sorozatunkat folytatjuk egy evidensnek tűnő helyszínen: a strandon. Hogy bírják a meleget azok, akik karnyújtásnyira vannak a medencétől?