Városlista
2024. május 2, csütörtök - Zsigmond

Hírek

2020. Február 04. 14:38, kedd | Bulvár

Nem a Dunában kell keresni VV Fanni holttestét

Nem a Dunában kell keresni VV Fanni holttestét

Nem a Dunában van VV Fanni holtteste. Árulta el a lány meggyilkolásával vádolt B. László egykori cellatársa. A férfi levelet írt a lány családjának jogi képviseltét ellátó ügyvédnek.

Nem a Dunában keresendők a Novozánszky Fanni földi maradványai. Csak ez a kutyát se érdekli, nemhogy a nyomozókat – ezt írta levelében a Blikk szerint a VV Fanni meggyilkolásával vádolt férfi korábbi cellatársa a lány családjának jogi képviseletét ellátó ügyvédnek. A "tippért" cserébe a férfi azt kéri, hogy saját ügyében szabadlábon védekezhessen.

A lap felidézi, hogy a volt rabtársat először a tárgyaláson az ügyésznő említette: a férfi levélben megkereste őket, hogy fajsúlyos információi vannak az emberöléssel kapcsolatban. Az egykori cellatárs most újra tollat ragadott.

"Meglepett, amikor a napi postával megérkezett B. László rabtársának levele" – mondta el a lapnak dr. Lichy József, aki kiváncsian várja, hogy a bíróság beidézze a levélíróját. Az ügyvéd szerint ugyanis
nem életszerűtlen, hogy a gyanúsított már nem bírta a rá nehezedő nyomást, ezért a cellatársának elmondott mindent, hogy könnyítsen a lelkén.

Novozánszki Fanni 2017. november 20-án tűnt el, a holttestét azóta sem sikerült megtalálni. A gyilkossággal B. Lászlót gyanúsítják, aki egy kamerafelvétel alapján a karjaiban vitte le otthonából a lépcsőn Fanni élettelen testét. A férfi beismerte a bűnrészességet, a gyilkosságot viszont tagadja.

Az ügy tárgyalása január 7-én kezdődött.

Forrás: origo.hu

Fotó: blikk.hu; RTL Klub

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 30. 13:40, kedd | Bulvár

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a NAV oldalán

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) oldalán.

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.

2024. Április 23. 06:43, kedd | Bulvár

A szicíliai maffiavezér álnéven udvarolt nőknek a közösségi oldalakon

Agglegény orvosként regisztrálta magát, és nőkkel keresett kapcsolatot a legnagyobb közösségi oldalakon Mattia Messina Denaro, a Cosa Nostra szicíliai maffiaszervezet volt vezetője - hozták nyilvánosságra a hatóságok hétfőn.

2024. Április 21. 11:26, vasárnap | Bulvár

Médiakutató: korszakalkotó a Delta mesterséges intelligenciával alkotott műsorvezetőjének megjelenése

Korszakalkotónak nevezte a köztelevízió Delta című műsora mesterséges intelligenciával alkotott szereplőjének felbukkanását Szűts Zoltán médiakutató az M1 aktuális csatorna Ma reggel című műsorában vasárnap.