Városlista
2023. december 6, szerda - Miklós

Hírek

2020. Február 04. 14:38, kedd | Bulvár

Nem a Dunában kell keresni VV Fanni holttestét

Nem a Dunában kell keresni VV Fanni holttestét

Nem a Dunában van VV Fanni holtteste. Árulta el a lány meggyilkolásával vádolt B. László egykori cellatársa. A férfi levelet írt a lány családjának jogi képviseltét ellátó ügyvédnek.

Nem a Dunában keresendők a Novozánszky Fanni földi maradványai. Csak ez a kutyát se érdekli, nemhogy a nyomozókat – ezt írta levelében a Blikk szerint a VV Fanni meggyilkolásával vádolt férfi korábbi cellatársa a lány családjának jogi képviseletét ellátó ügyvédnek. A "tippért" cserébe a férfi azt kéri, hogy saját ügyében szabadlábon védekezhessen.

A lap felidézi, hogy a volt rabtársat először a tárgyaláson az ügyésznő említette: a férfi levélben megkereste őket, hogy fajsúlyos információi vannak az emberöléssel kapcsolatban. Az egykori cellatárs most újra tollat ragadott.

"Meglepett, amikor a napi postával megérkezett B. László rabtársának levele" – mondta el a lapnak dr. Lichy József, aki kiváncsian várja, hogy a bíróság beidézze a levélíróját. Az ügyvéd szerint ugyanis
nem életszerűtlen, hogy a gyanúsított már nem bírta a rá nehezedő nyomást, ezért a cellatársának elmondott mindent, hogy könnyítsen a lelkén.

Novozánszki Fanni 2017. november 20-án tűnt el, a holttestét azóta sem sikerült megtalálni. A gyilkossággal B. Lászlót gyanúsítják, aki egy kamerafelvétel alapján a karjaiban vitte le otthonából a lépcsőn Fanni élettelen testét. A férfi beismerte a bűnrészességet, a gyilkosságot viszont tagadja.

Az ügy tárgyalása január 7-én kezdődött.

Forrás: origo.hu

Fotó: blikk.hu; RTL Klub

Ezek érdekelhetnek még

2023. December 05. 13:03, kedd | Bulvár

Bemutatták a GTA 6 előzetesét

Bemutatta helyi idő szerint hétfő éjjel a Rockstar Games amerikai videojátékfejlesztő cég a Grand Theft Auto sorozat legújabb, hatodik részének előzetesét, és egyben közölte:

2023. December 05. 13:00, kedd | Bulvár

Lenny Kravitz jövő júliusban Budapestre jön

Lenny Kravitz jövőre a magyar fővárosban is fellép. A világhírű amerikai funk-rock előadó 2024. július 30-án ad koncertet a Papp László Budapest Sportarénában.

2023. December 05. 07:16, kedd | Bulvár

Dubai befektetők új városközpontot építenének Budapesten

Új \"millenniumi városközpont\" jöhet létre a Rákosrendező pályaudvar területén, mintegy 130 hektáron, amely a modern világvárosok sorába emeli Budapestet - jelentette be Lázár János építési és közlekedési miniszter.

2023. December 04. 09:20, hétfő | Bulvár

Nyuszikat mentettek ki egy égő épületből a tűzoltók

Egy vödörnyi nyulat mentettek a szentendrei önkéntes és a pomázi önkormányzati tűzoltók szombaton, amikor kigyulladt egy húsz négyzetméteres faház Pomázon, a Susnyár dűlőben.