Városlista
2024. június 23, vasárnap - Zoltán

Hírek

2024. Május 23. 07:13, csütörtök | Helyi

A győri Audi a legmegbízhatóbb munkaadó

A győri Audi a legmegbízhatóbb munkaadó

A Német-Magyar Ipari és Kereskedelmi Kamara (DUIHK) immár hetedik alkalommal adta át a Megbízható Munkaadó díjakat.

Megbízható Munkaadó címmel olyan vállalatokat ismernek el, amelyek példamutató módon gondoskodnak alkalmazottjaik munka- és életkörülményeiről. A díjat az Audi Hungaria képviseletében Németh Kinga, az Audi Hungaria személyügyért és szervezetért felelős igazgatósági tagja és Czechmeister Mónika, a vállalat employer branding/belső kommunikáció vezetője vették át.

A díjra pályázó vállalatoknak számos szakmai kritériumnak szükséges megfelelnie többek között a javadalmazás, szociális- és jóléti juttatások, egészség és munkakörülmények, képzés és továbbképzések, valamint fejlődési és karrierlehetőségek területén. A pályázatokat egy öttagú szakmai zsűri bírálja el, melynek eredményeként a címet elnyerő vállalatok három éven keresztül viselhetik a Megbízható Munkaadó címet.

– Felelősségteljes munkáltatóként számunkra természetes, hogy munkatársainknak ergonomikus és modern munkakörülményeket biztosítsunk – mondta Németh Kinga, az Audi Hungaria személyügyért ér szervezetért felelős igazgatósági tagja.

Forrás: audi.hu

Ezek érdekelhetnek még

2024. Június 23. 09:12, vasárnap | Helyi

Diákként dolgozni, diákként adózni

A nyári munkát vállaló diákok bejelentésére, adózására – a diákszövetkezeten keresztül vállalt munka kivételével – ugyanolyan szabályok vonatkoznak, mint más munkavállalókra.

2024. Június 23. 08:14, vasárnap | Helyi

Összefogásból épült sportpálya a Kazinczyban

Rá sem lehet ismerni a győri Kazinczy Ferenc Gimnázium udvarára.

2024. Június 23. 07:16, vasárnap | Helyi

Az Audi Hungaria 160.000 négyzetméterrel bővíti napelemparkját

Berényi Gábor, a Smart Solar Kft. tulajdonosa és ügyvezetője, valamint Michael Breme, az AUDI HUNGARIA Zrt. igazgatóságának elnöke aláírta azt a megállapodást,

2024. Június 22. 09:13, szombat | Helyi

Nyári diákmunka kétszázezer bruttóért

Érdemes sietni, júliustól indul a központi diákmunka program, sok településen már csak a héten lehet jelentkezni. Napi hat óráért havi 200 ezer bruttót kereshetnek.