Városlista
2024. július 22, hétfő - Magdolna

Hírek

2024. Május 23. 07:13, csütörtök | Helyi

A győri Audi a legmegbízhatóbb munkaadó

A győri Audi a legmegbízhatóbb munkaadó

A Német-Magyar Ipari és Kereskedelmi Kamara (DUIHK) immár hetedik alkalommal adta át a Megbízható Munkaadó díjakat.

Megbízható Munkaadó címmel olyan vállalatokat ismernek el, amelyek példamutató módon gondoskodnak alkalmazottjaik munka- és életkörülményeiről. A díjat az Audi Hungaria képviseletében Németh Kinga, az Audi Hungaria személyügyért és szervezetért felelős igazgatósági tagja és Czechmeister Mónika, a vállalat employer branding/belső kommunikáció vezetője vették át.

A díjra pályázó vállalatoknak számos szakmai kritériumnak szükséges megfelelnie többek között a javadalmazás, szociális- és jóléti juttatások, egészség és munkakörülmények, képzés és továbbképzések, valamint fejlődési és karrierlehetőségek területén. A pályázatokat egy öttagú szakmai zsűri bírálja el, melynek eredményeként a címet elnyerő vállalatok három éven keresztül viselhetik a Megbízható Munkaadó címet.

– Felelősségteljes munkáltatóként számunkra természetes, hogy munkatársainknak ergonomikus és modern munkakörülményeket biztosítsunk – mondta Németh Kinga, az Audi Hungaria személyügyért ér szervezetért felelős igazgatósági tagja.

Forrás: audi.hu

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 22. 09:13, hétfő | Helyi

Pontyokkal gazdagodtak megyei folyószakaszok

Összesen újabb 3900 kilogramm ponty került múlt héten a Sporthorgász Egyesületek Győr-Moson-Sopron Megyei Szövetségének kezelt vizeibe. A telepítések folytatódnak.

2024. Július 22. 08:10, hétfő | Helyi

Ilyen támogatási lehetőségeink vannak iskolakezdés előtt

Az iskolakezdés pénzügyi kérdés is, így ilyenkor célszerű áttekinteni a családi büdzsénket, s ennek kapcsán a megbecsülhető kiadásokat ( tanszerek, füzetek, tankönyvek) – hívta fel a figyelmet a Magyar Nemzeti Bank.

2024. Július 22. 07:11, hétfő | Helyi

Minden évben akad hőgutás páciens az állatorvosi rendelőkben

A kánikula az emberi, állati szervezetnek egyaránt megterhelő lehet.

2024. Július 21. 09:12, vasárnap | Helyi

Felvételizők figyelem! Pont Ott Parti Győrben is lesz!

A Pont Ott Partit a Bridge Hallgatói és Oktatói Klubban rendezi meg a SZE július 24-én.