Városlista
2024. július 16, kedd - Valter

Hírek

2016. Október 14. 10:27, péntek | Helyi
Forrás: Győri ETO KC

A Győri Audi ETO KC játékosai is kipróbálhatták az adidas új kollekcióját

A Győri Audi ETO KC játékosai is kipróbálhatták az adidas új kollekcióját

Számos külföldi élsportoló után hazánk sztárjai is tesztelik az Athletics kollekciót..

Az új termékcsaládot azzal a céllal fejlesztette a márka, hogy ne csak a megmérettetéseken, de már az azt megelőző órákban is a sportolók segítségére legyen. Ennek kapcsán Görbicz Anita osztotta meg a versenyek, meccsek előtti rituáléját.

Szeptember 7-én került a magyarországi adidas üzletek polcaira az adidas Athletics kollekció első darabja, az adidas Z.N.E. Hoodie, melynek fejlesztésekor az volt a cél, hogy a sportolók koncentrációját maximalizálja a versenyek előtti órákban. Három fő tulajdonsága teszi erre alkalmassá: kizár minden zajt, minimálisra csökkenti a zavaró vizuális hatásokat és maximális kényelmet biztosít.

A csapatsportolók meccsek előtti pillanatairól Görbicz Anita csapatkapitányunk is tud mesélni, aki ilyenkor igyekszik utoljára kijönni az öltözőből. „Ezek a percek elengedhetetlenek, mert amint belépek a csarnokba, az atmoszféra hatása alá kerülök. Minden meccs egy igazi ünnep számomra, ahol nemcsak magamnak, de a mindig támogató szurkolóinknak is győzelmet akarunk szerezni. Az ellenfelekkel való szembenézésnél jól jön a Z.N.E. tekintélyt parancsoló, letisztult, ám markáns megjelenése.”

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 16. 09:11, kedd | Helyi

Félmillió az alap, jól lehet keresni Győr-Moson-Sopronban

Győr-Moson-Sopronban bruttó egymillió forintot is kereshetnek a szakképzett fizikai munkások, de a betanított munkások bére is elérheti a 650 ezret.

2024. Július 16. 08:16, kedd | Helyi

A víz mellett a sót is pótolni kell

Legalább két-három liter folyadékot kell elfogyasztani a nyári melegben.

2024. Július 16. 07:14, kedd | Helyi

Győrieknek féláron ad most belépőt a múzeum

A győri lakosok kedvezményt kapnak a Rómer Flóris Művészeti és Történeti Múzeum kiállításaira szeptember végéig – tette közzé az intézmény. A kedvezmény az ideiglenes lakcímmel rendelkezőkre is vonatkozik.

2024. Július 15. 09:13, hétfő | Helyi

Munka a kánikulában: a medence partján sem könnyű

A sorozatunkat folytatjuk egy evidensnek tűnő helyszínen: a strandon. Hogy bírják a meleget azok, akik karnyújtásnyira vannak a medencétől?