Városlista
2024. április 28, vasárnap - Valéria

Hírek

2018. Január 05. 07:15, péntek | Helyi sport

A győri ETO futsal a világ elit klubjai közé tartozik

A győri ETO futsal a világ elit klubjai közé tartozik

A futsalplanet.com a Rába ETO-t is jelöltette a világ legjobb futsal klubja kategóriában az UMBRO Futsal Awards 2017 díjazottjainak versenyében.

A jelöltek közül a futsalvilág szaktekintélyei által leadott szavazatok alapján legtöbb pontot kapott csapat nyeri az idei Futsal Awards díjat.

A futsalplanet.com története során először jelölte a hétszeres magyar címvédő Rába ETO futsalosait a világ 10 legjobb futsal klubja közé az UMBRO Futsal Awards 2017 díjazottjainak versenyében.

A világ vezető futsal portálja által minden év elején meghirdetett Futsal Awards győztesei, a világ futsal szakemberei által az interneten leadott voksok alapján kerülnek ki az idei évben is. A 10 klub közül kerül ki 2017 legjobb futsal klubja, amit internetes szavazás dönt el. A Díjat az utóbbi három évben spanyol csapat nyerte el, 2014-ben a Barcelona, 2015-16-ban az Inter Movistar győzedelmeskedett.

Az UEFA Futsal Cup Final Fourba jutott győriekre remélhetőleg minél többen szavaznak a világ legjobb futsal klubja kategóriában - írja az eto.hu

Forrás: eto.hu

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 28. 09:13, vasárnap | Helyi

Fontos változás jön az otthonfelújítási programban

Megváltozik az otthonfelújítási program egyik fontos kritériuma.

2024. Április 28. 09:04, vasárnap | Belföld

Az ötös lottó nyerőszámai

A televízióban közvetített számsorsoláson az alábbi nyerőszámokat húzták ki szombaton az ötös lottón:

2024. Április 28. 09:02, vasárnap | Sport

Diósgyőri döntetlenjével a Kecskemét is biztos bennmaradó

A Diósgyőr gól nélküli döntetlent játszott a vendég Kecskeméttel a labdarúgó OTP Bank Liga 30. fordulójának szombati játéknapján.

2024. Április 28. 08:59, vasárnap | Külföld

Épületek tucatjai semmisültek meg a tornádókban az Egyesült Államok középső részén

Többen megsérültek és lakóépületek tucatjai semmisültek meg az Egyesült Államok középső részén tomboló tornádókban - derült ki a helyi idő szerint szombat reggeli összegzésekből.