Városlista
2024. május 17, péntek - Paszkál

Hírek

2011. December 04. 07:30, vasárnap | Helyi
Forrás: Nemzeti Sport

A Győri ETO FC a legjobb 8 között: kiütötték a Magyar Kupában a DVTK-t

A Győri ETO FC a legjobb 8 között: kiütötték a Magyar Kupában a DVTK-t

A diósgyőri 1-1 után az ETO kedvezőbb helyzetből indult, és a 7. percben vezetést is szerezhetett volna, de Trajkovics lövését a gólvonalról menteni tudták a vendégek.

A választ Luque szolgáltatta, a Diósgyőr spanyol légiósa egy csavarással csak kevéssel tévesztett célt egy perccel később.

A győriek a 14. percben szerezték meg a vezetést, Trajkovics lépett ki a leshatárról, önzetlenül Dudás Ádámnak passzolt, aki közelről a kapuba passzolt - 1-0. A folytatásban mindkét csapatnak adódtak lehetőségei, az ETO-ból az igen aktív Trajkovicsnak és Koltainak is volt lehetősége, míg a DVTK-ból Luque próbálkozott rendületlenül és eredménytelenül. A 32. percben megduplázta előnyét a Győr Fehér Zoltán révén: a védő Dudás felívelt szabadrúgása után lőtte a labdát közelről a kapuba, 2-0.

A Diósgyőr a második góltól megtört, és a szünetig gyorsan kapott még kettőt: a 36. percben Dudás értékesítette Koltai Tamás remek kiugratását, majd a 38. percben ismét Koltai volt az előkészítő, Trajkovics pedig a befejező. 4-0, kiütés egy játékrész alatt.

A DVTK szempontjából nagyjából ekkortól már minden mindegy volt, de a piros-fehérek becsülettel próbálkoztak, és a 62. percben szabadrúgásból szépítettek is, Tisza Tibor lőtte ki a jobb felső sarkot, 4-1 - ez is maradt a végeredmény.

Címkék: győri eto fc

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 16. 09:15, csütörtök | Helyi

Változik az időpont foglalás rendszere

Július 1-től az Egészségablak applikációban és a 1812-es telefonszámon is lehet majd időpontot foglalni.

2024. Május 16. 08:13, csütörtök | Helyi

Kollégánk, Meronka Péter – Gyulai István díjat kapott! Büszkék vagyunk rá!

A Gyulai István díj, a sportújságírás teteje hazánkban! Idén ezt a mi kollégánk, Meronka Péter vehette át Gyulán!

2024. Május 16. 07:19, csütörtök | Helyi

Szőlészek figyelem!

A Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal felhívja a szőlő-szaporítóanyagok előállításával és forgalmazásával foglalkozók figyelmét, hogy a tevékenységük bejelentésének határideje 2024. május 20.

2024. Május 15. 10:31, szerda | Helyi

Győr legfinomabb kakaós csigáját kerestük – Megtaláltuk!

Kétféle ember van a világon: van aki tekeri, van aki harapja a kakaós csigát. Akár harapod, akár tekered a Bedő Pékség csigáját, egy problémád lesz vele: egyszer véget ér a tekercs. Handl Tamás az elmúlt több mint negyven évben csigák