Városlista
2024. július 16, kedd - Valter

Hírek

2013. Február 21. 16:00, csütörtök | Helyi
Forrás: MTI

A győri kajak-kenusoké az első "A hónap műhelye"-díj

A győri kajak-kenusoké az első

A Graboplast Győri Vízisport SE kajak-kenu szakosztálya kapja az első "A hónap műhelye"-díjat, amelyet a Magyar Olimpiai Bizottság (MOB), az utanpotlassport.hu szerkesztősége és a Decathlon sportszeráruházlánc alapított.

Az utanpotlassport.hu csütörtöki tájékoztatása szerint a díjra közel 500 jelölés érkezett, s a sportkedvelők, valamint a sportági szövetségek, sportszervezetek, újságírók által ajánlott műhelyek közül öt került fel a szavazólapra. A győriek a szerdán zárult közönségszavazás és a díjat alapítók kuratóriumának közös döntése nyomán nyertek.
Az elismerést és az azzal járó 500 ezer forintos sportszervásárlási utalványt a Decathlon budaörsi áruházában adják át jövő kedden.
A díjat minden hónapban az adott időszakban legeredményesebbnek ítélt utánpótlás-nevelő műhely nyeri el.
Az elismerésre bárki jelölhet egy-egy szakosztályt, klubot az utanpotlassport.hu honlapon keresztül, majd a jelölések összegzését követően a szakmai kuratórium választja ki azt az ötöt, mely közül kikerül a végső győztes. Az öt jelöltre szavazni is lehet az oldalon, de nem egyedül a voksok döntenek, 75 százalékban ugyanis a háromtagú kuratórium szava számít. A testület a hónap eseményei, eredményei alapján dönt a legjobbról.
Az év végén a kuratórium kiválasztja az év műhelyét, amely kétmillió forint pénzjutalomban részesül majd.

Fotó:www.utanpotlassport.hu

Címkék: díj, graboplast, győr, kajak, Sport

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 16. 09:11, kedd | Helyi

Félmillió az alap, jól lehet keresni Győr-Moson-Sopronban

Győr-Moson-Sopronban bruttó egymillió forintot is kereshetnek a szakképzett fizikai munkások, de a betanított munkások bére is elérheti a 650 ezret.

2024. Július 16. 08:16, kedd | Helyi

A víz mellett a sót is pótolni kell

Legalább két-három liter folyadékot kell elfogyasztani a nyári melegben.

2024. Július 16. 07:14, kedd | Helyi

Győrieknek féláron ad most belépőt a múzeum

A győri lakosok kedvezményt kapnak a Rómer Flóris Művészeti és Történeti Múzeum kiállításaira szeptember végéig – tette közzé az intézmény. A kedvezmény az ideiglenes lakcímmel rendelkezőkre is vonatkozik.

2024. Július 15. 09:13, hétfő | Helyi

Munka a kánikulában: a medence partján sem könnyű

A sorozatunkat folytatjuk egy evidensnek tűnő helyszínen: a strandon. Hogy bírják a meleget azok, akik karnyújtásnyira vannak a medencétől?