Városlista
2024. július 17, szerda - Endre, Elek

Hírek

2013. Szeptember 07. 20:57, szombat | Kék hírek
Forrás: MTI

A győri női kosárlabdacsapat buszbalesete Kapuvárnál

A győri női kosárlabdacsapat buszbalesete Kapuvárnál

A kapuvári buszbaleset nyolc sérültjét szállították a Soproni Erzsébet Oktató Kórházba, hármuk állapota súlyos - közölte az intézmény osztályvezető főorvosa szombat este az MTI-vel.

Orbán Ferenc tájékoztatása szerint a súlyos sérültek töréseket szenvedtek. Az öt könnyebb sérültön jellemzően kiterjedt zúzódásokat, hámsérüléseket diagnosztizáltak a sürgősségi osztályon.
A szombathelyi kórház főigazgatója, Nagy Lajos korábban arról tájékoztatta az MTI-t, hogy egy súlyos állapotú férfit és egy könnyebben sérült nőt szállítottak a Markusovszky Egyetemi Oktatókórházba. Mint arról az MTI korábban beszámolt, Tapodi Péter klubigazgató a helyszínen, Fűzy Ákos vezetőedző a győri kórházban vesztette életét abban a balesetben, amelyben egy személyautó összeütközött a HAT-AGRO UNI Győr csapatát egy soproni mérkőzésre szállító busszal. A csapat egyik szerb nemzetiségű tagjának félig leszakadt lábát Győrben kellett amputálni. A győri Petz Aladár Megyei Oktató Kórház orvos igazgatója, Oláh Attila tájékoztatása szerint intézményükbe két embert szállítottak súlyos, négyet könnyebb sérülésekkel, köztük a busszal ütköző személyautót vezető idős férfit. A súlyos sérültek egyikének, Fűzy Ákos vezetőedzőnek az életét már nem tudták megmenteni.
A baleset szombaton 14 óra körül történt a 85-ös számú főút Kapuvár és Vitnyéd közötti szakszán. A rendőrség a főút érintett szakaszát a helyszínelés idejére teljes szélességében lezárta, 19 óra előtt nem sokkal indult újra a forgalom.

Címkék: Baleset-közúti

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 16. 07:45, kedd | Kék hírek

A rendőrség szerint nem olyan aggasztóak a közállapotok Kerepes környékén, ahogy az a közösségi médiában megjelenik

Torzítják a valós képet azok a - közösségi médiában megjelent - híradások, amelyek a gödöllői HÉV vonalán az utóbbi időben kialakult közállapotokról tudósítanak

2024. Július 15. 08:01, hétfő | Kék hírek

Balatonba fulladt egy külföldi fiatal szombaton

Vizibiciklivel fürdőző külföldi fiatal fulladt szombaton a Balatonba Siófoknál - tájékoztatta a Vízimentők Magyarországi Szakszolgálata vasárnap az MTI-t.

2024. Július 13. 08:36, szombat | Kék hírek

A Balatonba fulladt egy fiatal férfi

Holttestet találtak a vízimentők a Balatonban, Révfülöpön pénteken.

2024. Július 11. 08:02, csütörtök | Kék hírek

Elítéltek egy orvost és asszisztensét, akik a kórházi munkájukat összemosták a magánrendeléssel

Felfüggesztett börtönt és pénzbüntetést szabott ki jogerősen a Pécsi Ítélőtábla arra a szülészorvosra, aki magánpraxisában kezelt betegeit a kórházban is pénzért látta el asszisztensével 2021-ben.