Városlista
2024. szeptember 4, szerda - Rozália

Hírek

2024. Szeptember 04. 17:44, szerda | Helyi

A győri ősz egyik csúcsrendezvénye az ETO Park Szolgáltató & Élményközpontban

A győri ősz egyik csúcsrendezvénye az ETO Park Szolgáltató & Élményközpontban

2024. szeptember 20-án egy igazán grandiózus ingyenes rendezvénnyel várja a győri és a Győr környéki településekről a lakosságot az ETO Park Szolgáltató & Élményközpont, hogy együtt ünnepeljék az Élményközpont teljes megújulásá

A grandiózus jelző jelen esetben egyáltalán nem túlzás, hiszen a kora délután kezdődő eseménysorozat tényleg minden korosztályra gondol, itt a legkisebbektől kezdve egészen a nyugdíjasokig, mindenki találhat magának kedvére való programot.
A délutáni – kora esti programok inkább a gyermekes családoknak szólnak, a parkolóban lesznek ugrálóvárak, a színpadon pedig helyi néptánccsoportok, bűvész bemutató, 16:30-tól pedig minden gyermek kedvence az Alma együttes várja a kicsiket és nagyokat.

Szintén a parkolóban kerül megrendezésre HSMA ERŐS EMBEREK WHB LIGA 2024 - IV. fordulója, ahol 15:00 – 17:00 óra között herkulesi erejüket mutathatják meg a versenyzők az olyan nehezebbnél nehezebb versenyszámokban, mint a rönknyomás, a Thor kalapács, az autótartás keretben, az izlandi kereszt cipelés és a kőgolyóemelés.

A nagyszínpadon este 20:00-kor igazán berobban majd a buli, amiről először a VALMAR, majd 21:45-kor a Halott Pénz gondoskodik, de a két csúcskoncert után sem ül le a hangulat, hiszen hajnal 02:00-ig egy fergeteges utcabálon „fokozza a hangulatot” Gönczi Gábor & Smile Rock Circus.

A szabadtéren zajló események mellett az ETO Park Szolgáltató & Élményközpont belső tereiben is számos érdekes programról gondoskodnak a szervezők, ilyen lesz például 14:30 – 16:30 között a Rádió1 kitelepülése, ahol élő bejelentkezésekkel és helyszíni nyereményjátékokkal várják majd a látogatókat, de lesz selfie box is, ahol vicces képeken lehet megörökíteni ezt a maradandót élményt.

A rendezvényre ellátogat majd Fortuna istenasszony is, hiszen a helyszínen nyerhető ajándékok mellett a szervezők az eseményhez kapcsolódóan már a szeptember 20-i dátumot megelőző hetekben elindítottak egy nyereményjátékot, melyeknek eredményhirdetésére majd itt kerül sor, a nagyszínpadon fogják átadni a blokkfeltöltős nyereményjáték 500 ezer Ft-os fődíját. Emellett lesz még egy nagyon várt eredményhirdetés is: szintén a nagyszínpadon kerül majd kihirdetésre a „Kabala Kaland” elnevezésű gyermekrajz-pályázat első három helyezettje.

A Grand Opening színesítéséhez az ETO Park Szolgáltató & Élményközpont üzletei és bérlői is hozzájárulnak, számos üzlet csatlakozott a 23:00-ig tartó „night shopping”-hoz, mint például az ALDI, a Lipóti Pékség, a dm, a Gelato & Fruit Bar, az EcoFamily, a CCC, a Háda, a HalfPrice, a ReaTex, a Happy Skin, a Spirit Bodega és nem utolsósorban az amúgy is 0-24 órában nyitva tartó Cutler , akik az esemény tiszteletére ingyenes nyílt napot tartanak, szóval, ha valakinek a színpad előtti ugrálás és táncolás után továbbra is mozgáshiánya lenne, vagy csak megfelelő erőnlétet szeretne ezekhez a tevékenységekhez, bátran látogassa meg az edzőtermet, a Cutler edzői sok szeretettel várják majd őket.

Ha pedig valaki megéhezne vagy megszomjazna, nos a szervezők természetesen rájuk is gondoltak, a parkolóban 4 helyszínen is lehet majd ételt – italt vásárolni.

További információk és részletes program az ETO Park honlapján, Facebook oldalán, valamint a Facebook eseményben találhatók.

Az oldalakat érdemes minden nap megnézni, hogy ne maradjatok le semmiről!
A rendezvény ingyenes.


Nyerj és bulizz hajnalig! ETO Park Grand Opening!
2024. szeptember 20. Ki ne hagyd!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Szeptember 04. 09:12, szerda | Helyi

Győri tehetség igazolt a Cagliarihoz

A korosztályos válogatott ETO-futballista, Prettenhofer Márton a Serie A-s Cagliari csapatánál folytatja kölcsönben.

2024. Szeptember 04. 08:13, szerda | Helyi

Peter Will az Audi Hungaria új, motorgyártásért felelős igazgatósági tagja

Szeptember 1-jétől Peter Will az AUDI HUNGARIA Zrt. motorgyártásért felelős új igazgatósági tagja.

2024. Szeptember 04. 07:11, szerda | Helyi

Forróság lesz a tantermekben, a szakszervezet rövidített órákat kért, válasz még nincs

Hőségriadóban indul a tanév, a tantermekben gyakran melegebb lehet annál, mint ahol szabad volna dolgozni.

2024. Szeptember 03. 09:11, kedd | Helyi

Képalkotó diagnosztika a rákgyóításban: a 800 milliós fejlesztés Győrt is érinti

A Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs Hivatal (NKFIH) által támogatott, két évet felölelő kutatási projekt konzorciumi formában valósul meg az Innovitech Kft. vezetésével