Városlista
2024. május 14, kedd - Bonifác

Hírek

2016. Augusztus 01. 14:58, hétfő | PR

A Hankook téligumi a teljesítmény és a biztonság között tökéletes egyensúlyt képes teremteni

A Hankook téligumi a teljesítmény és a biztonság között tökéletes egyensúlyt képes teremteni

A Hankook téligumi Winter i\'cept evo2 (W320) az egyik legújabb, ami a gyártó termékpalettáján megtalálható.

A téli prémium abroncs optimalizált aszimmetrikus futófelület mintázatával bármilyen téli időjárási körülménynek tökéletesen megfelel. Hatékony tapadást biztosít a havas utakon.

A Hankook téligumi Winter i'cept evo2 (W320)Gumiabroncs mintázatát tekintve az oldalsó mintaárkok jégcsákány alakúak, amelyek kaparó hatást képesek kifejteni az útfelületre, ezáltal tökéletesen felszedik a havat. A nagy teljesítmény a havas utakon a mintaárkok optimális szög beállításának köszönhető. A Hankook téligumi abroncs szerkezete egy nagy tapadású szilika keveréket rejt magában.

A jobb vonóerőátvitel a havas utakon és a nedvesebb útfelületeken, valamint az alacsonyabb gördülési ellenállás ezáltal valóra válik. Az lehető legerősebb futófelület és a széles acél övréteg teszi még tökéletesebbé az abroncsot. A jobb kezelhetőségi teljesítmény az optimális futófelület merevségnek köszönhető. A Hankook téligumi technológia a nagy keménységű peremmag kitöltő alkalmazása, ami újdonságnak számít. Az egységes kivitel és tartósság a peremmag részen található meg. A Hankook i*cept EVO2 W320 nagyteljesítményű autókra fejlesztette ki gumiabroncsát, amely valamennyi téli kihívásnak megfelel.

Akik emellett az abroncs mellett teszik le a voksukat, a legjobb döntést hozzák meg, amit csak lehetséges. Érdemes a többi téli abroncsot is megtekinteni, hiszen a Hankook kínálatában több is található.
A Hankook célja, hogy egy tökéletesen univerzális pillanatot teremtsen meg az autó és a vezető között. A tökéletesen megtervezett téli gumiabroncsok a biztonságot és a vezetési élményt egyaránt képesek biztosítani. Az autó vezetőjének a szokásait és a személyiségét is figyelembe veszik a mérnökök egy-egy abroncs megtervezésekor. A fejlett technológia, amit alkalmaznak, egyedülállóvá teszi a Hankook gyárat. A Driving Emotion szemlélet egy biztos technológiai háttért is rejt magában. Minden újabb fejlesztési projekt előtt a Hankook télgumi megtervezésekor a piackutatási eredményeket is alapul veszik, hogy a legtökéletesebb gumit hozzák létre nekünk vezetőknek.

A Hankooknál mindig a sofőr az első és utána következhet bármi más. 2016-ban már Tenessee-ben is megindult a termelés melynek köszönhetően a gyártási kapacitás is megnőtt. A közel 22 000 alkalmazott világszerte azon fáradozik, hogy a legjobb minőségű téli gumiabroncsokat tudják értékesíteni. A 9 gyártási helyszín Koreában, Kínában, Magyarországon és most már Tenessee-ben is megtalálható. 2015-ös évben mintegy 94 millió darab abroncsot dobtak piacra, amelyből tisztán látszik, hogy egyik legfontosabb céljuk a gyártási kapacitás folyamatos növelése.

Érdemes a Hankook gyár összes újítását folyamatosan nyomon követni, hiszen mindig előrukkolnak valami új abronccsal, amely természetesen a legújabb technológiák szerint kerül megtervezésre és legyártásra is. Számtalan értékesítési hálózatot építettek ki, hogy a világ minden táján elérhetőek legyenek az abroncsok. Magyarországon is több forgalmazó van, akik időszakos akciókkal is várják az érdeklődőket.

A téli gumikat nyár tájékán érdemes megvásárolni, amikor sokkal olcsóbban elérhetőek. A cégek sokszor hirdetik meg az akciókat, ezért érdemes mindig figyelni az aktuális híroldalakat, hirdetéseket.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 07. 08:35, kedd | PR

Belülről Győr: A város, ahol mindenki lakni akar

Győr, Magyarország egyik legdinamikusabban fejlődő városa, tökéletes egyensúlyt teremt a gazdag történelmi örökség és a modern városi élet között.

2024. Április 27. 12:16, szombat | PR

Az év felelős foglalkoztatója a Jánosik Kft.

Év felelős foglalkoztatója díjat nyert a Jánosik és Társai Kft. a nagyvállalati kategóriában.

2024. Április 26. 10:14, péntek | PR

A legfontosabb tudnivalók bt. alapítás esetén

Az egyik legnépszerűbb cégforma Magyarországon a betéti társaság, más néven Bt.

2024. Április 22. 19:37, hétfő | PR

Indul a Nemzeti Faültetés Napja: Legyen Magyarország Európa legzöldebb országa!

2024. április 22-én, a Föld napján indítja útjára a 10 millió Fa országos közössége a Nemzeti Faültetés Napját