Városlista
2023. szeptember 26, kedd - Jusztina

Hírek

2022. Augusztus 10. 18:12, szerda | PR
Forrás: (x)

A harmonikus lakberendezés nem az alapterület nagyságától függ!

A harmonikus lakberendezés nem az alapterület nagyságától függ!

Sokan azt gondolják, hogy a nappali vagy történetesen a hálószoba, abban az esetben lakható be a legteljesebb mértékben, ha elegendő hely áll a rendelkezésre.

Ám ez egy téves elgondolás, amire nagyon könnyű rácáfolni. Ehhez nem kell más, mint néhány lakberendezési jótanács és máris új perspektívák nyílhatnak meg ebben a kérdésben!

Mi a helyzet a sarkokkal?

A legtöbben talán bele sem gondolnak abba, hogy mennyi potenciál rejlik a helyiségek sarkaiban. Általában ezek teljesen kihasználatlanok, pedig alapvetően kifejezetten praktikusan funkcionálhatnának. Ha és amennyiben olyan berendezési tárggyal gazdagodna a tér, ami ezt a lehetőséget maximálisan képes kiaknázni. Erre a legjobb példa a sarokkanapé! Stílusos, trendi, praktikus, ugyanakkor kis helyen is elfér! Ezek után az a kifogás esélytelen, hogy pici a nappali vagy a háló, nem fér el benne egy jóképű kanapé! Mert nagyon is megoldható az elhelyezés, pusztán egy kis fortélyosság kell hozzá.

Az, hogy végül a bútor mennyire funkcionál aktívan más kérdés. Egyes háztartásokban legfeljebb tévénézés közben szolgál kényelmes támaszként, máshol ellenben konkrétan alvófelületként is megállja a helyét. Az biztos, hogy a legmegfelelőbb modell kiválasztása előtt célszerű alaposan körbejárni az egyedi igényeket, elvárásokat. Így ugyanis a csalódások egy az egyben elkerülhetőek.

Kicsi, mégis praktikus, mi az?

Az elmaradhatatlan dohányzóasztal! Ez az a bútordarab, ami megjelenésével nagyban hozzájárulhat a helyiség jó hangulatához, vonzó kisugárzásához. Aprócska, tényleg miniatűr variációktól kezdve, üveglappal büszkélkedő verziókon át, a nagyobb helyet kérő alternatívákig számtalan modell beszerezhető. Ebben az esetben is alapvetően az egyéni kritériumok azok, amik igazán mérvadóak.

Az biztos, hogy dísztárgynak sem utolsó, például a kisebb lámpák nagyon jól néznek ki rajta, ugyanakkor mint praktikus bútordarab is hozzáadhat az élettér milyenségéhez, kényelméhez és természetesen egyediségéhez. Mert bár maga a konstrukció nem számít újdonságnak, évtizedekkel ezelőtt is divatját élte, ám az vitathatatlan tény, hogy most is sokat dobhat az összképen a jelenléte!

A fotó forrása: Followtheflow / Shutterstock.com

Ezek érdekelhetnek még

2023. Szeptember 23. 13:43, szombat | PR

HiRef klímaberendezések: komplett hűtési megoldások IT környezetbe

Az adatközpontok számos vállalkozás számára kritikus infrastruktúrát jelentenek, megbízható működésük elengedhetetlen a mindennapi vállalati műveletek zavartalan működéséhez.

2023. Szeptember 19. 14:10, kedd | PR

Fergeteges buli volt a Hidasi Bányásznapokon

A Bányásznap hosszú múltú hagyományra tekint vissza.

2023. Szeptember 18. 13:42, hétfő | PR

Várható árcsökkenés az albérleti piacon?

Az elmúlt év gyakorlatilag másról sem szólt, mint az árak és az infláció figyeléséről. A forint gyengülése, valamint a jegybanki inflációkezelés maga után hozta az elképesztő hitelkamatokat.

2023. Szeptember 15. 11:17, péntek | PR

Álláskeresés hatékonyan, avagy hogyan használjuk az álláskereső portálok keresőit?

Napjainkban az álláskeresés egyik legsikeresebb módja az álláskereső portálok használata.