Városlista
2022. október 7, péntek - Amália

Hírek

2022. Augusztus 10. 18:12, szerda | PR
Forrás: (x)

A harmonikus lakberendezés nem az alapterület nagyságától függ!

A harmonikus lakberendezés nem az alapterület nagyságától függ!

Sokan azt gondolják, hogy a nappali vagy történetesen a hálószoba, abban az esetben lakható be a legteljesebb mértékben, ha elegendő hely áll a rendelkezésre.

Ám ez egy téves elgondolás, amire nagyon könnyű rácáfolni. Ehhez nem kell más, mint néhány lakberendezési jótanács és máris új perspektívák nyílhatnak meg ebben a kérdésben!

Mi a helyzet a sarkokkal?

A legtöbben talán bele sem gondolnak abba, hogy mennyi potenciál rejlik a helyiségek sarkaiban. Általában ezek teljesen kihasználatlanok, pedig alapvetően kifejezetten praktikusan funkcionálhatnának. Ha és amennyiben olyan berendezési tárggyal gazdagodna a tér, ami ezt a lehetőséget maximálisan képes kiaknázni. Erre a legjobb példa a sarokkanapé! Stílusos, trendi, praktikus, ugyanakkor kis helyen is elfér! Ezek után az a kifogás esélytelen, hogy pici a nappali vagy a háló, nem fér el benne egy jóképű kanapé! Mert nagyon is megoldható az elhelyezés, pusztán egy kis fortélyosság kell hozzá.

Az, hogy végül a bútor mennyire funkcionál aktívan más kérdés. Egyes háztartásokban legfeljebb tévénézés közben szolgál kényelmes támaszként, máshol ellenben konkrétan alvófelületként is megállja a helyét. Az biztos, hogy a legmegfelelőbb modell kiválasztása előtt célszerű alaposan körbejárni az egyedi igényeket, elvárásokat. Így ugyanis a csalódások egy az egyben elkerülhetőek.

Kicsi, mégis praktikus, mi az?

Az elmaradhatatlan dohányzóasztal! Ez az a bútordarab, ami megjelenésével nagyban hozzájárulhat a helyiség jó hangulatához, vonzó kisugárzásához. Aprócska, tényleg miniatűr variációktól kezdve, üveglappal büszkélkedő verziókon át, a nagyobb helyet kérő alternatívákig számtalan modell beszerezhető. Ebben az esetben is alapvetően az egyéni kritériumok azok, amik igazán mérvadóak.

Az biztos, hogy dísztárgynak sem utolsó, például a kisebb lámpák nagyon jól néznek ki rajta, ugyanakkor mint praktikus bútordarab is hozzáadhat az élettér milyenségéhez, kényelméhez és természetesen egyediségéhez. Mert bár maga a konstrukció nem számít újdonságnak, évtizedekkel ezelőtt is divatját élte, ám az vitathatatlan tény, hogy most is sokat dobhat az összképen a jelenléte!

A fotó forrása: Followtheflow / Shutterstock.com

Ezek érdekelhetnek még

2022. Október 03. 15:34, hétfő | PR

Újbudán szolgáltat a Jánosik Kft.

Száz objektumban, mintegy 52 ezer négyzetméteren végeznek napi karbantartási feladatokat.

2022. Szeptember 22. 13:19, csütörtök | PR

K&H: mennyibe kerül a mozi? Mi lesz a zsebpénzzel? a gyerekek élete is drágább lett

Egyre drágábbak a meglóduló infláció miatt az iskolások hétköznapjai, például a menzákon jelentős drágulás figyelhető meg.

2022. Szeptember 22. 08:08, csütörtök | PR

Kerülje el a vadgázolást az első hazánkban is elérhető okos vadriasztóval

Hazánkban a hivatalos statisztikáknál jóval több, évente akár 40 ezer vadgázolás történhet. Ezt a számot hivatott csökkenteni a VIONN GO, az első okos vadriasztó

2022. Szeptember 16. 08:15, péntek | PR

Mit tud a Barum Polaris 5?

A Barum Polaris 5 neve nem ismeretlen a téli gumit kereső autósok körében. Sokan érdeklődnek olyan abroncsok iránt, melyek megbízhatóan és időtálló minőségben teljesítenek.