Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2018. Április 06. 16:17, péntek | Belföld
Forrás: mti

A hétvégén is nyitva lesznek a kormányablakok és az okmányirodák

A hétvégén is nyitva lesznek a kormányablakok és az okmányirodák

Szombaton és vasárnap is nyitva lesznek a kormányablakok és az okmányirodák, a pénteki nyitvatartást pedig meghosszabbították,

hogy az országgyűlési választással összefüggésben segítsék a személyazonosságot igazoló okmányok megújítását, kiváltását, cseréjét és pótlását; mindhárom nap reggel héttől este hét óráig várják az ügyfeleket - olvasható a kormányablakok honlapján.

A meghosszabbított nyitvatartással a névjegyzékben szereplő választópolgárok választási részvételét szeretnék segíteni - írták.

Hozzátették, hogy ebben az időben kizárólag a lakcímkártya pótlására, a lejárt érvényességű, szavazásra jogosító személyazonosító igazolvány, útlevél, vezetői engedély helyett korábban igényelt és már elkészült okmányok kiadására, valamint ideiglenes személyi azonosító igazolvány kiállítására lesz lehetőség.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 17:46, csütörtök | Belföld

MÁV: szombattól a második ütemmel folytatódik a tavaszi utómunkálat a győri fővonalon

Szombaton kezdődik a győri vasúti fővonal felújításának második utómunkálati szakasza; a május 9-ig tartó fázisban Bicske és Szárliget között végeznek munkálatokat - közölte a MÁV Zrt. csütörtökön az MTI-vel.

2024. Április 25. 17:45, csütörtök | Belföld

Visszatér a napos, száraz, kora nyárias idő április utolsó hétvégéjére

Visszatér a jellemzően napos, száraz, kora nyárias idő április utolsó hétvégéjén; a hőmérséklet csúcsértéke vasárnap már 25 Celsius-fok körül alakul, de a szél sokfelé lesz élénk -

2024. Április 25. 17:41, csütörtök | Belföld

Gulyás Gergely: a magyar kormány továbbra is békepárti

A magyar kormány továbbra is békepárti, ezen álláspontján az sem változtat, hogy NATO-szövetségesei nagy többsége nem az - mondta a Miniszterelnökséget vezető miniszter csütörtökön Budapesten, a Kormányinfón.