Városlista
2022. december 5, hétfő - Vilma

Hírek

2018. Szeptember 02. 12:01, vasárnap | Belföld
Forrás: police.hu

A kanapéban bújt el a rendőrök elől a betörő

A kanapéban bújt el a rendőrök elől a betörő

A betörés helyszínén érték tetten a rendőrök a szekszárdi férfit.

A Szekszárdi Rendőrkapitányság munkatársai Tolnán egy lakatlan házban fogtak el egy 24 éves szekszárdi lakost augusztus 30-án a késő esti órákban.

A férfi a lakatlan ingatlanba tört be vélhetően lopási szándékkal. A rendőrök lakossági bejelentés alapján a helyszínre érkeztek. A házban elfogták a még bent tartózkodó fiatalt, aki a lakás egyik szobájában a kanapéban bújt el.

A férfit a szekszárdi rendőrök előállították, gyanúsítottként kihallgatták, melynek során beismerő vallomást tett. A fiatalt őrizetbe vették és előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására.

Az ügyben a Szekszárdi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya dolog elleni erőszakkal kisebb értékre elkövetett lopás bűntett és más bűncselekmények elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást.

Ezek érdekelhetnek még

2022. December 05. 16:00, hétfő | Belföld

Egyre többen önkénteskednek Magyarországon

A közösségért végzett munka egyre népszerűbb Magyarországon, minden harmadik magyar önkéntesekedett már, ezzel pedig európai viszonylatban élen jár az ország.

2022. December 05. 12:59, hétfő | Belföld

Egy rakás hamis mosószert találtak egy furgonban a pénzügyőrök

A NAV munkatársai az M7-es autópálya Fejér megyei szakaszán ellenőrizték azt a magyar járművet, aminek rakterében mintegy háromszáz, különféle márkájú (Domestos, Ariel, Jar, Persil, Lenor) mosószert találtak.

2022. December 05. 12:55, hétfő | Belföld

Parkolóban fejtették át a gázolajat egy traktorból egy teherautóba

A NAV munkatársai ellenőrizték a járműveket és lefoglalták az üzemanyagot. Az ügyben a szabálytalanságok miatt már a katasztrófavédelem is vizsgálódik.

2022. December 05. 09:57, hétfő | Belföld

Kirepült a BMW-ből a 14 éves lány a Csopaknál történt balesetben

Elhunyt a kórházban az a 14 éves veszprémi lány, aki pénteken éjjel kirepült egy kocsiból, amely Csopaknál szenvedett balesetet.