Városlista
2024. június 16, vasárnap - Jusztin

Hírek

2023. December 19. 06:00, kedd | Kék hírek
Forrás: MTI

A Kanári-szigeteken fogták el a rendőrök az Újbudán késelő férfit

A Kanári-szigeteken fogták el a rendőrök az Újbudán késelő férfit

A Kanári-szigeteken fogták el a rendőrök azt a 41 éves férfit, aki közös italozás után szombaton egy újbudai lakásban mellkason szúrta ismerősét, életveszélyes sérüléseket okozva neki

- közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság a police.hu oldalon hétfőn.

A tájékoztatás szerint az emberölés kísérlete miatt körözött férfi után hajtóvadászat indult, és a nyomozóknak sikerült is felvenni vele telefonon a kapcsolatot. A gyanúsított ekkor még azt mondta, hogy a XI. kerületi Móricz Zsigmond körtéren feladja magát, ám inkább elmenekült a hatóságok elől.

A rendőrök nemzetközi elfogatóparancsot is kiadtak ellene, és Budapestről Zürichen át a Kanári-szigeteikig követték a férfi digitális nyomait.

A gyanúsítottat végül a spanyol hatóságok a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda munkatársainak közreműködésével hétfő délután, repülőgépe leszállását követően Gran Canarián fogták el - áll a közleményben.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Június 12. 12:39, szerda | Kék hírek

A NAV csaknem 3000 hamis alkatrészt és autódiagnosztikai eszközt szűrt ki a piacról tavaly

Csaknem 3000 hamis autóalkatrészt, autódiagnosztikai eszközt és szoftvert szűrt ki a piacról tavaly a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) a Járműipari Forgalmazók Szellemi Tulajdonvédelmi Szakmai Egyesületének (JAF) szakmai támogatásával.

2024. Június 07. 07:16, péntek | Kék hírek

Hármas gyilkosság történt Szerbiában

Hármas gyilkosság történt csütörtökön a kelet-szerbiai Knjazevacon, ahol egy 22 éves férfi meggyilkolta az apját, a nagyanyját és a nagyapját - közölte Ivica Dacic belügyminiszter.

2024. Június 06. 09:24, csütörtök | Kék hírek

Büntetőeljárás indult a vízbe fulladt 5 éves kisfiú ügyében

A rendőrség közigazgatási és büntetőeljárást is indított a szerdán délelőtt Hajdúszováton megfulladt 5 éves kisfiú halálesete pontos körülményeinek tisztázásáért

2024. Június 04. 14:05, kedd | Kék hírek

Bűnügyi felügyelet alá helyezték Gyárfás Tamást

A másodfokon eljáró Fővárosi Ítélőtábla az elsőfokú bíróság döntését megváltoztatva elrendelte Gyárfás Tamás elsőrendű vádlott bűnügyi felügyeletét a Fenyő János médiavállalkozó megöletése miatt indult ügyben kedden.