Városlista
2021. április 13, kedd - Ida

Hírek

2020. Május 05. 07:44, kedd | Helyi

A karantén idején is számít a divat - tavaszi home office szettek

A karantén idején is számít a divat - tavaszi home office szettek

Igaz, hogy a legtöbben most otthonról végezzük a napi munkát, de a munka nem állt meg és most digitális platformokon keresztül tartjuk a kapcsolatot a kollégákkal, a feletteseinkkel és a vásárlókkal és ügyfelekkel.

Nagyon sokan napi szinten akár több digitális konferencián is részt vesznek, ahol muszáj továbbra is az üzleti öltözéket előnyben részesíteni. A Reserved kuponkód mindenkinek lehetőséget biztosít arra, hogy a koronavírus járvány idején sokkal olcsóbban vásároljunk ruházati termékeket. A kuponkódok segítségével gyermek, női és férfi ruházati termékeket is vásárolhatunk a webshopban. A legmenőbb színekkel és fazonokkal várják a vásárlókat. City, Young Fashion, Casual vonalak, stílusok közül válogathatunk a webáruházban. Az olcsón beszerezhető darabok a kuponok segítségével nagyon gyorsan megvásárolhatók.

A webáruházban jelenleg a tavaszi termékek kiárusítása folyik, így a kuponok segítségével 20% kedvezményre tehetünk szert. Gyönyörű és divatos női ruhákra, home office darabokra csaphatunk le azonnal. Kétsoros gombolású ruhát, pamut pólót, női blúzt, prémium minőségű magasított derekú nadrágot, egyszerű blézert, kötött kabátot helyezhetünk akciós áron a kosarunkba. A reserved lengyel márka már 25 év tapasztalattal a háta mögött lepi meg vásárlóit hétről hétre a legújabb és legdivatosabb darabokkal. Éves szinten 210 millió ruhadarabot értékesítenek, hiszen nagyon sokan kedvelték meg a márkát már Magyarországon is. Női, férfi és gyermekruhák terén is mindig az éppen aktuális divatnak megfelelő darabokat kínálják a webáruházban. A kollekció minden divatigénynek megfelel és közvetlenül a kifutóról érkező eredeti inspirációk közül válogathatunk. Az influenszerek ötleteit is folyamatosan nyomon követik, talán ez a sikerük egyik záloga.

A HM kupon segítségével szintén nagyon divatos és praktikus darabokra tehetünk szert, így a ruhatárunkba a Reserved termékek mellett ezek a divatos kincsek is jól megférnek majd. Az akciók és a leárazások egymást érik a webáruházban, így érdemes igyekezni, ha az éppen aktuális akciót el szeretnénk csípni. A divatot és a minőséget is a legjobb árakon kínálják a női, a férfi és a gyermek ruházat területén. Itt a teljes családot fel lehet öltöztetni. A ruházati termékek mellett számtalan lakásdekorációs terméket kínálnak, amelyek segítségével a jelenlegi home office létet még színesebbé lehet tenni. A kuplio oldalán most 50%-os kupon akciókat is találhatunk, de a webáruházba belépve a tavaszi 20%-os kedvezményekkel is szembe találjuk magunkat. A női részlegen megtalálható összes termékre vonatkozik ez a lenyűgöző ajánlat. A HM a jelenlegi járványügyi helyzetben is helytáll és nagyon gyorsan házhoz szállítják a megvásárolt termékeket. Érdemes az érintésmentes bankkártyás fizetési lehetőséggel élni és azonnal megvásárolni a webshopon keresztül a termékeket.

Ezek érdekelhetnek még

2021. Március 02. 14:59, kedd | Helyi

Építkezik? Felújít? Szakértő segítség -Elágazás Kft.

Hogy, miért válasszon Bennünket ha építkezni vagy felújítani szeretne?

2021. Február 19. 10:25, péntek | Helyi

Z&GY Kft- A tető fejfedője!

A Z&GY Kft. 2009 óta foglalkozik bádogos és tetőfedő anyagok forgalmazásával, Győrben a Malomszéki u. 3 szám alatt.

2021. Április 13. 19:32, kedd | Életmód

A szennyező elit életmódváltása is szükséges a klímaváltozás megfékezéséhez

A dúsgazdag emberek radikális életmódváltására is szükség van a klímaváltozás megfékezéséhez

2021. Április 13. 18:39, kedd | Bulvár

Könyv jelent meg Diego Maradona életéről

Az isteni Diego Maradona címmel jelent meg életrajzi könyv a 2020. november 25-én, 60 évesen elhunyt világklasszis argentin labdarúgóról.