Városlista
2022. június 27, hétfő - László

Hírek

2022. Június 22. 18:00, szerda | PR
Forrás: (x)

A kávéfőzés fenntartható körülményekkel is megoldható?

A kávéfőzés fenntartható körülményekkel is megoldható?

A fekete kortyolgatása mellett viszonylag kevesen tanakodnak azon, hogy vajon mindennek az élvezetnek mi az ára? Mibe kerül a kávészemek összegyűjtése, a gazdák kifizetése, vagy az import?

És akkor az egyéb technológiai feltételekről nem is beszéltünk. A környezetvédelem fontossága manapság elvitathatatlan, de vajon mi a helyzet ebből a szemszögből, ezen a területen?

Van, aki minderre figyel?

Igen, és erre a Delonghi Nespresso a legjobb bizonyíték. A gyártó nem most kezdte a pályafutását. Régóta kutatja azokat a megoldásokat, amiknek a közbenjárásával a fekete elkészítésének élménye a csúcsra tornázható. De ez még nem minden és jelen esetben, a témánk szempontjából nem is feltétlenül releváns információ. Ám mégis érdekes, és alapvetően fontos, ugyanis ez a fajta kíváncsiság, elhivatottság és nyitottság az, ami folyamatosan üzemanyagként szolgál az újabbnál újabb technikai trükkök kitalálásához és megvalósításához. A vállalat célja nem pusztán az, hogy minőséget borítékoljon a vásárlóinak. Ez az alap, úgy is mondhatnánk, hogy annyira magától értetődik, hogy szót sem érdemel. A cég a fenntarthatóságot tűzte ki célul, ami bizony nem akármekkora kihívás. Ki az, aki pont a kávézás területén gondolna erre? Nos, a gyártó gondolt és gondol jelenleg is.

A környezetvédelem nem csupán azt jelenti, hogy a gazdák tisztességes bérért dolgoznak, nem csak azzal egyenlő, hogy a technológiai háttér megfelel a legújabb zöld törekvéseknek, hanem abban is megnyilvánul, hogy a felhasználók életébe beköltöző technológia sem szűkölködik az előnyös, természetet megóvó tulajdonságokban.

Mindennek mi az ára?

Sokan azt gondolják, hogy ezek a célkitűzések kizárólag akkor érhetőek el, ha valahol porszem kerül a rendszerbe, és mondjuk csorba éri a minőséget. De pont ennek az ellenkezője a helyzet! Mivel a legmagasabb elvárások azok, amik a gyártó portáján minden tekintetben alapként szolgálnak, így aztán természetesen a főzés végeredményeként kapott fekete milyensége kifogástalan és abszolút kikezdhetetlen!

Címkék: delonghi, kávé, Nespresso

Ezek érdekelhetnek még

2022. Június 23. 09:48, csütörtök | PR

SAJTÓKÖZLEMÉNY

Lezajlott a Szikvízkészítők Nemzetközi Konferenciája Gyulán (2022. június 10-11.)

2022. Június 21. 12:00, kedd | PR

Tisztaság természetesen – hogyan és miért?

A különféle tisztálkodási szerek már nagyon régóta az emberi civilizáció elengedhetetlen eszközeinek számítanak. Például a szappant és a különféle fürdősókat már az ókorban is előszeretettel használták.

2022. Június 21. 08:34, kedd | PR

Felfújható SUP - miért éri meg?

SUP deszka vásárlás előtt állsz de még nem döntötted el, hogy merev vagy felfújható deszkát szeretnél? SUP deszka választáskor érdemes több szempontot figyelembe venni és igényeink szerint válogatni a SUP kínálatból.

2022. Június 17. 08:00, péntek | PR

NATO kompatibilis a Jánosik Kft

Az AQAP 2110 katonai normatíva szerinti katonai minőségirányítási rendszer ellenőrzése sikerrel zárult a Jánosik és Társai Kft-nél.