Városlista
2024. május 18, szombat - Erik, Alexandra

Hírek

2011. November 22. 18:30, kedd | Helyi
Forrás: Kavitációs ultrahangos zsírbontás

A kavitációs zsírbontás

A kavitációs zsírbontás

A kavitáció elvén alapuló ultrahangos zsírbontás jelenleg kozmetikai kezelés, bár orvosi múltra tekint vissza.

Még ma is léteznek orvosi gépek, melyek teljesítménye jóval erősebb mint az általánosságban ismert kozmetikai gépeké. Azonban ott állandó orvosi felügyelet és ellenőrzés alatt használják. A kozmetikai gépeknél viszont van egy elfogadott felső teljesítmény, melyet nem ajánlatos túllépni. Nem feledkezhetünk meg arról, hogy a zsírraktárunk őrzi a méreg anyag raktárunkat is. Nem mindegy, hogy egyszerre mennyi méreganyagot juttatunk a szervezetbe. Ezért vannak a kozmetikai gépek teljesítményei korlátozva.

Felhívnám a figyelmet arra, hogy manapság már sokféle gép létezik a piacon. A reklámok gyors megtérülést ígérnek a gépek üzemeltetőinek, melyet egyszerű számításokkal alá is támasztanak. A nem megfelelő felkészültséggel üzemeltetett gépek komoly veszélyforrást jelentenek. Látunk olyan reklámokat, hogy egy kezeléssel 2 – 5 cm fogyhat, de vegyen tíz alkalmas bérletet. Azon csodálkozom, hogy nem látják ebben a hirdetésben a komolytalanságot.

Ha valaki tíz kezeléssel minimum 20 cm fogy az egészségtelen. Nagyon megviseli a szervezetet és külön szerencse, ha nem okoz jóvátehetetlen károkat. Nem vitatkozok azon, hogy kezelésenként valóban mérhetőek ilyen eredmények, de ezek nem maradandóak, mivel csak az elpárologtatott víz általi csökkenést eredményezik, ez pedig csak rövid ideig tartó eredmény.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 18. 09:12, szombat | Helyi

A nyomdaipar egyik legnagyobb kitüntetését kapta a győri szakember

A díjat Egyházi Zsolt kapta, aki egy győri nyomdaipari céget vezet. Már az édesapja is nyomdász volt, az elismerést az ő emlékének ajánlja.

2024. Május 18. 08:13, szombat | Helyi

Pünkösdvasárnap is lesz régiségvásár a Tarcsayn

Ha esik, ha fúj, egy biztos, havonta egyszer megtartják a bolhapiacot a győri Tarcsay utcában. Nem lesz ez másként Pünkösdkor sem.

2024. Május 18. 07:13, szombat | Helyi

Vajon ki lesz hazánk legerősebb tűzoltója?

Ismét TFA Szombathelyen, június 21-én! A megmérettetés emberfeletti küzdelemben dőlhet el.

2024. Május 17. 09:14, péntek | Helyi

Győr legfinomabb kakaós csigáját kerestük – Megtaláltuk! (PR)

Kétféle ember van a világon: van aki tekeri, van aki harapja a kakaós csigát. Akár harapod, akár tekered a Bedő Pékség csigáját, egy problémád lesz vele: egyszer véget ér a tekercs.