Városlista
2021. június 15, kedd - Jolán

Hírek

2021. Június 10. 15:50, csütörtök | PR
Forrás: (x)

A könnyen kezelhető szabadidő és poliészter anyagok univerzális felhasználása

A könnyen kezelhető szabadidő és poliészter anyagok univerzális felhasználása

Mitől univerzális manapság egy kelme? Mindenképpen elsőszámú a kérdéskörben a multifunkcionális alkalmazhatóság, és persze nem elhanyagolható tényező az optimális ár-érték arány sem.

De megemlíthető a praktikum, a tartósság és a kényelem szempontja is. Egy biztos, az „átfogó, globális felhasználás” szófordulata a szabadidő és a poliészter anyagok privilégiuma.

A globális poliészter

A poliészter a textilipar egyik tömegterméke, hiszen rendkívül jól formálható, és rengeteg fajta ruhatípus kivitelezéshez nyújt ideális alapanyagot. Szintetikus eredetének ellenére az elsőrangú poliésztert egyértelműen a tartósság, a roppant változatos színvilág és a pénztárcabarát árfekvés jellemzi, emellett tömérdek fogyasztóbarát ismertetőjeggyel rendelkezik. Tiszta formájában viszonylag ritkán használják, de előfordul természetesen, és a Takoy méteráru webáruházában a 100 százalék poliészter poliuretánnal impregnált változata is megtalálható, ami víztaszító sajátosságának köszönhetően még tovább árnyalja a felhasználási lehetőségek sorát. Vízálló poliészter? Már itt tart a világ? Roppant sokféle anyaggal kombinálható, nem gyűrődik, gyorsan szárad, így a hétköznapok forgatagában is praktikus az alkalmazása. Többnyire a felsőruházat, sportruha, fürdőruha, lábbelik, fehérneműk, bélések, táskák, szőnyegek a poliészter elsődleges felhasználása, de amennyiben valaki a poliészternél jobb légáteresztő képességgel bíró anyagra vágyik, akkor is megtalálja a számítását.

Nézzük a jól szellőző szabadidő anyagokat!

Csakúgy, mint előző társa, a népszerű szabadidő kelme is sokoldalú, kényelmes és könnyen kezelhető viselet. Remek választás sport- és fitneszruhák, felsőruházati gyártmányok alapanyagához. Kifejezetten univerzális textília, és méteráruberkekben leginkább a futter névvel illetik. Tagadhatatlanul a legminőségibb anyagok egyike, rugalmassága elasztántartalmának köszönhető, ami tovább fokozza viselője komfortérzetét. Kiválóan szellőzik, és egy nemzetközi tesztelési és tanúsítványi rendszer keretében kizárólag az egészséggel összeegyeztethető anyagfelhasználással készülhet.

A fotó forrása:
Sompao / Shutterstock.com

Ezek érdekelhetnek még

2021. Május 21. 10:33, péntek | PR

Nem engednek a minőségből a Jánosik és Társai Kft.-nél.

Idén, a járványhelyzet miatt különleges szabályokat betartva világították át a Jánosik és Társai Kft.-t a külső auditorok. Az internetes technika segítségével, a szigorból semmit nem engedve, minősítették a céget.

2021. Május 18. 08:52, kedd | PR

A biotin (B7-vitamin) jótékony hatásai

Serkenti a haj növekedését és visszafordítja a hajhullást. A biotin egy B-vitamin, amelyet gyakran ajánlanak a haj egészségére.

2021. Május 11. 18:21, kedd | PR

Így indulhat újra edzőtermed a koronavírus után

Előbb, vagy utóbb, de egyszer vége lesz a járványnak, és sok edzőterem, illetve fitnesz stúdió tulajdonosai már most azon gondolkodnak, hogy hogyan népszerűsítsék létesítményeiket a testmozgás szerelmesei számára.

2021. Május 10. 09:20, hétfő | PR

Biztonság négy keréken – a gurulóállványokról

A kisebb-nagyobb építési és ehhez kapcsolódó munkák esetén sokszor kell az ég felé törnünk és több méteres magasságokban végezni a munkánkat.