Városlista
2024. május 16, csütörtök - Botond, Mózes

Hírek

2019. Május 28. 09:32, kedd | Bulvár

A legizgalmasabb részek jönnek a Barátok köztben! Kiderült mi lesz Berényi Miklós sorsa

A legizgalmasabb részek jönnek a Barátok köztben! Kiderült mi lesz Berényi Miklós sorsa

Berényi Miklós, a Barátok közt főszereplője már több mint húsz éve. Pár héttel ezelőtt azonban kiderült, hogy kérdésessé vált a sorsa. A Blikk úgy tudja, a sorozatnál már tervezik a fifikás üzletember nélküli időszakot.

Pár hete röppent fel a hír, hogy Szőke Zoltán elégedetlen a szerepével, és elképzelhető, hogy távozik a Barátok köztből. A Blikk úgy tudja, a színész folyamatos tárgyalásban van a produkcióval, hogy meghosszabbítsa-e a szerződését. Nem véletlen, hogy az utóbbi részekben Berényi Miklóst egy titokzatos kór támadta meg. A lap azonban arról értesült, hogy ha a színész a távozás mellett dönt, Berényi karaktere akkor sem hal meg.

"Őszig biztos, hogy képernyőn lesz Berényi Miki. Persze beszélnek arról itt bent is, hogy Szőke távozik a szappanoperából, de az biztos, hogy nem ölik meg Mikit. Őt nem lehet megölni, hiszen ő maga a kft. Úgy tudom, teljesen nem szeretnék lezárni Miki történetszálát, hiszen sosem árt, ha a későbbiekben – az állóvíz felkavarása érdekében – visszatér, ahogy Berényi Claudia is rendszeresen fel-felbukkan..." – árulta el egy informátor.

"Bizonyára emlékeznek a nézők a tavaly októberi, jubileumi epizódra. Több hónapon keresztül építettük a „nagy durranást", látszott, a történet drámai végkifejlet felé halad, aminek csúcspontja Miklós lelövése, majd ennek a következménye volt. Az idei csúcspont történetben és látványban is jócskán túlnő a jubileumi részen, de az összes eddigi epizódon is! Ennek a sztorinak az egyik eleme lesz Miklós állapota, de erről többet nem mondhatok. A tábla készen áll, a bábuk mozognak. Érdemes bekapcsolódnia annak is, aki eddig nem tette!" – nyilatkozta Szerencsés Gabriella kreatív producer.

Forrás: life.hu

Kép: RTL Klub

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 14. 06:00, kedd | Bulvár

Az önkéntes véradás fontosságára hívja fel a figyelmet a Magyar Posta új bélyege

Az önkéntes véradás fontosságára szeretné felhívni a figyelmet a Magyar Posta egy új, alkalmi bélyeg kibocsátásával

2024. Május 13. 09:20, hétfő | Bulvár

Benézett a nappaliba a kamion

Lesodródott a 64-es főútról, átszakította a drótkerítést és a családi ház oldalába csapódott egy rakomány nélküli nyerges vontató múlt héten Enying Fő utcáján.

2024. Május 11. 07:03, szombat | Bulvár

A Magna Carta egyik példányának vitrinjét próbálták összetörni környezetvédelmi aktivisták Londonban

Az angol-brit alkotmányosság ősi jogforrása, a Magna Carta egyik példányának tárolóját próbálták összetörni környezetvédelmi aktivisták pénteken a londoni brit nemzeti könyvtárban.

2024. Május 10. 15:25, péntek | Bulvár

Június 1-jén lesz a békemenet

Magyarország maradjon a béke szigete! mottóval Békemenetet szervez június 1-jén a Margitszigeti Nagyrétre a Civil Összefogás Fórum - Civil Összefogás Közhasznú Alapítvány (CÖF-CÖKA).