Városlista
2024. július 30, kedd - Judit

Hírek

2016. December 13. 10:22, kedd | Helyi

"Legyen plüssmaci minden mentőautóban" - hivatalos átadó

2016. december 12-én hivatalosan is véget ért a "Legyen plüssmaci minden mentőautóban" kezdeményezés.

Böjte Csabától származik egy idézet, miszerint:“Aki nem hisz abban, hogy mennyi jó ember van, az kezdjen el valami jót tenni, és meglátja, milyen sokan oda állnak mellé.”

Ladocsi Norbert 20 éve támogatja az Országos Mentőszolgálat Győr-Moson-Sopron megyei részlegének munkáját. Két évvel ezelőtt közel 130 darab macit gyűjtött kollégáival, barátaival, ismerőseivel a mentőautókba, hogy enyhítsék azoknak a gyerekeknek a fájdalmát, akik sokkos állapotba kerülnek a baleseteknél. Idén október közepén indult a macigyűjtő akció, amely oly mértékben nőtte ki magát, hogy - legutóbbi értesüléseink szerint - nem csak Magyarország minden tájáról, vagy Európa több országából, hanem Ausztráliából, Las Vegasból, s Kínából is küldtek plüssmacikat a mentőautókba. Az E-Kart Ringen szám szerint 6250 db-ot gyűjtöttek, országosan 30 000 darabot. Hazánk több,mint 1000 pontján lehetett mackókat leadni.

Tegnap, a győri mentőállomáson tartott hivatalos plüssmaci-átadón részt vett Borkai Zsolt Győr Város Polgármestere, Ozsváth Kálmán a mentőszolgálat kommunikációs munkatársa, a győrújbaráti E-Kart Ring csapata, az ETO focistái és kézilabdázói, s természetesen magánszemélyek is. Az összegyűjtött plüssmacik kimosva, fertőtlenítve kerülnek majd a mentőautókba, ahol reméljük, kevés alkalommal lesz rájuk szükség.

Címkék:

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 30. 08:13, kedd | Helyi

A győrszentiváni önkéntes tűzoltók is kaptak támogatást

Hétszázezer forint támogatást nyert el a katasztrófavédelem pályázatán a Győrszentiváni Önkéntes Tűzoltó Egyesület, üzemeltetésre pedig 128 ezer forinthoz jutottak hozzá egy polgári védelmi kiíráson.

2024. Július 30. 07:12, kedd | Helyi

Osztalékfizetéseket ellenőriztek a Győr-Moson-Sopron vármegyei NAV revizorai

A revizorok összevetették a cégek beszámolóit, a NAV rendszereinek adatait és vizsgálták a taggyűlési határozatokat is.

2024. Július 29. 09:13, hétfő | Helyi

Ilyen meglepetésre nem számítottunk

A Hanyi nyár bevételét a farádi Vöröskeresztes Alapszervezet kapta.

2024. Július 29. 08:16, hétfő | Helyi

Nem csak nekünk, a kutyának és a macskának is kell útlevél külföldre utazáskor

2004 óta kedvencünk is csak érvényes okmányokkal utazhat külföldre.