Városlista
2024. május 2, csütörtök - Zsigmond

Hírek

2012. Április 27. 13:30, péntek | Helyi
Forrás: Győr-Szol Zrt.

A meleg idő miatt leállt Győrben a távfűtés

A meleg idő miatt leállt Győrben a távfűtés

A Győr-Szol Zrt. értesíti a tisztelt fogyasztókat, hogy tekintettel az aktuális időjárási helyzetre a távhőszolgáltatási igazgatóság az ellátási körzetéhez tartozó háztartásokban a távfűtési szolgáltatást leállította.

Az előrejelzések szerint a következő napokban-egy hétben szokatlanul meleg időre van kilátás, így a fűtés újraindítása egyelőre nem várható, hacsak újabb váratlan lehűlés nem éri el térségünket.

Ahogyan arról már korábban is tájékoztattuk fogyasztóinkat, a GYŐR-SZOL Zrt. fűtési szolgáltatással - a jogszabályok és közüzemi szerződések előírásainak megfelelően - május 15-ig áll a felhasználók rendelkezésére. Erre az időszakra a felhasználók a közüzemi szerződés mellékletét képező üzemviteli megállapodásban arra hatalmazzák fel a társaságot, hogy az időjárástól függően indítsa, illetve leállítsa a fűtést. A fűtésre ebben az időszakban akkor kerül sor, ha a külső hőmérséklet napi középértéke – az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzése szerint – előreláthatólag nem haladja meg a +10 fokot, illetőleg három egymást követő napon a +12 fokot.

A május 15-ig terjedő időszakra is érvényes, hogy az általános gyakorlattól eltérő fűtést (indítást, leállítást) a lakóközösség közös képviselője írásban kezdeményezheti, és erre akkor kerül sor, ha a hőközpontról vagy a hőközponton belül külön hőmennyiségmérővel mért fűtési hőcserélő blokkról ellátott felhasználók legalább 70 százaléka ezt kéri.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 02. 09:13, csütörtök | Helyi

Ezüstérmesek lettek a győri hallgatók a regattaversenyen

Először szerveztek hazánkban ilyen jellegű megméretettést egyetemistáknak.

2024. Május 02. 08:16, csütörtök | Helyi

Leolvassák a vízórákat

Több településen is dolgoznak majd a Pannon-Víz szakemberei.

2024. Május 02. 07:13, csütörtök | Helyi

Ingyenesen vagy nyomott áron nézhet kiváló magyar filmeket egy hétig

Idén egy hétig tart a magyar film napja.

2024. Május 01. 09:16, szerda | Helyi

Gyönyörű autókon legeltetné a szemét? Az ETO parknál megteheti! – Galériás cikk!

Minden hónap utolsó szombatján benzingőzzel és autóimádók elismerő sóhajával telik meg a győri ETO park parkolója: amerikai autók szerelemesei gyűlnek össze.