Városlista
2024. augusztus 17, szombat - Jácint

Hírek

2011. Augusztus 10. 17:30, szerda | Helyi
Forrás: Revita TV

A nagy esőzések miatt egyelőre áll a munka a Virágpiac téren

A nagy esőzések miatt egyelőre áll a munka a Virágpiac téren

A tér burkolatát július végén kezdték felújítani húsz millió forintból. A négy hétig tartó munkálatok idejére komoly forgalomkorlátozást és menetrendváltozást vezettek be a környéken.

A csúszás ellenére az útkezelő az augusztus huszadikai héten mindenképpen átadná a megújult teret.

Áll a gép, pihennek az emberek is. Az elmúlt napok nagy esői miatt pillanatnyilag semmi sem történik itt a Virágpiac téren. Az úttestet július 26 - án kezdték felújítani. A húsz millióból megvalósuló fejlesztésre mindenképpen szükség volt, mégsem örül mindenki a felújításnak. Egy zöldséges máris a költözésen gondolkodik, mert amióta elindult a munka, 80 % - al esett vissza a forgalma.

Amint megszárad a terület, a munkások azonnal újra nekilátnak a felújításnak. Új pályaszerkezet épül, a meglévő kőburkolat felhasználásával. A mostani csúszás ellenére egyébként az útkezelő mindenképpen az augusztus 20 - ai héten szeretné átadni a teret, hogy amire megkezdődik a tanév, már minden visszakerüljön a régi kerékvágásba, a buszok pedig újra birtokba vehessék a forgalmas szakaszt.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Augusztus 17. 09:12, szombat | Helyi

Tunéziai támadóval erősített az ETO

Sahli Ouijdi személyében egy bal oldali támadót igazolt az ETO.

2024. Augusztus 17. 08:15, szombat | Helyi

A képviselő ígéri: utánajár a vasúti állapotoknak

Néhány napja vasútfotósok (iho.hu) örökítették meg, ahogy kidőlt egy villanyoszlop a győri vasútállomás 4-es 5-ös peronja között. Csak nekidőltek, ennyi elég is volt.

2024. Augusztus 17. 07:09, szombat | Helyi

Itt vannak a „Fesztivál borai”!

A Győri Bornapokhoz kapcsolódó „Fesztivál bora” borverseny zsűrije döntött, az eredményeket most hozta nyilvánosságra a Győri Művészeti és Fesztiválközpont.

2024. Augusztus 16. 09:09, péntek | Helyi

A házigazdák győztek az Elektromos Kupán

Múlt héten szombaton rendezték meg az Elektromos Kupát, a győri Iparcsatornán. Az Iparcsatorna a versenyzés szempontjából nagyon megosztó, mert egy rendkívül nehéz víz, ami mindig más arcát mutatja.