Városlista
2024. augusztus 6, kedd - Berta

Hírek

2014. November 04. 19:11, kedd | Bulvár
Forrás: Oddity Central

A nap fotója - Megindító pillanatot örökített meg egy twitterező

A nap fotója - Megindító pillanatot örökített meg egy twitterező

Ez a fotó ríkatja meg most a világot.


"Egy Madina Bashizadah nevű nő néhány napja egy kaliforniai étteremben evett, amikor figyelmes lett arra, hogy a szomszéd asztalnál egy idős úr üldögél egyedül, pontosabban az asztalán egy fényképpel.

A nő lefotózta a jelenetet, majd odament a bácsihoz, és megszólította. Kiderült, hogy a képen a férfi és 5 évvel ezelőtt elhunyt felesége látható. 17 éves korukban ismerkedtek meg, majd a háború 10 évre elszakította őket egymástól. Egy nap eztán a férfi a fodrászának mesélt egykori szerelméről. A fodrásznak ismerős volt a történet, ugyanis az ő lányáról volt szó.

Miután újra egymásra találtak, a fiatalok szinte azonnal összeházasodtak, és 55 évet éltek le együtt, egészen az asszony haláláig. Az özvegy férj mindenhová magával viszi a felesége fotóját.

A bácsiról készült képet a nő a Twitter-oldalán tette közzé, néhány nap alatt közel 8000-en osztották meg."

Forrás: Oddity Central
http://www.odditycentral.com/news/heartwarming-story-of-man-who-still-eats-out-with-his-late-wife-melts-internet-hearts.html

Címkék: twitter

Ezek érdekelhetnek még

2024. Augusztus 02. 07:57, péntek | Bulvár

A főpolgármester szerint nincs B terv, a Szajnában kell és lehet úszni

A francia főváros polgármestere szerint nem volt és nincs is más alternatíva, mint a Szajnában rendezni az olimpiai nyíltvízi úszóversenyeit.

2024. Augusztus 02. 07:49, péntek | Bulvár

Szombaton szentelik fel a kommunizmusban elárasztott Bözödújfalu újjáépített templomát Erdélyben

Szombaton szentelik fel a kommunizmusban elárasztott Bözödújfalu újjáépített templomát, az Összetartozás temploma az egykori település valamennyi felekezetét képviseli.

2024. Július 31. 07:53, szerda | Bulvár

Filmzenei fesztivált tartanak Balatonalmádiban augusztus közepén

Kilenc formáció lép fel a 2. Balatoni Filmzene Fesztiválon augusztus 9. és 11. között a Kerényi Imre KultMagtárban, a rendezvény alatt filmzenei utcakoncertek is lesznek - közölték a szervezők az MTI-vel.