Városlista
2024. július 16, kedd - Valter

Hírek

2013. Augusztus 14. 15:50, szerda | Helyi
Forrás: blikk.hu

A nő, aki 12 évig nem szexelt

A nő, aki 12 évig nem szexelt

Sophie Fontanel 51 éves, sikeres üzletasszony és újságíró, az egyik legfontosabb francia divatlap, az Elle szerkesztője. Életének egy szakaszában mégis úgy döntött, hogy szex nélkül akar boldog lenni.

Fontanel nem egykönyves író, szám szerint a 12. kötetében - mely augusztusban jelenik meg angol nyelvterületen – meséli el cölibátusa történetét. Az írásban arról próbálja meggyőzni olvasóit, hogy ha a szex nélküli élet teszi őket boldoggá, akkor ne engedjenek a társadalom nyomásának és ne feküdjenek le valakivel csak azért, mert a környezetük elvárja tőlük.

„Felnőtt életem első tíz évében lehangoló szexuális együttlétekben volt részem. Még akkor is mechanikusnak tűnt az egész, ha élveztem. Reménykedtem, hogy idővel én is megismerem azt az érzést, amiről mások beszélnek, de nem jött össze" – ismerte el a The Telegraph-nak adott interjújában Sophie.

Cikk folytatása...

Címkék: , szex

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 16. 09:11, kedd | Helyi

Félmillió az alap, jól lehet keresni Győr-Moson-Sopronban

Győr-Moson-Sopronban bruttó egymillió forintot is kereshetnek a szakképzett fizikai munkások, de a betanított munkások bére is elérheti a 650 ezret.

2024. Július 16. 08:16, kedd | Helyi

A víz mellett a sót is pótolni kell

Legalább két-három liter folyadékot kell elfogyasztani a nyári melegben.

2024. Július 16. 07:14, kedd | Helyi

Győrieknek féláron ad most belépőt a múzeum

A győri lakosok kedvezményt kapnak a Rómer Flóris Művészeti és Történeti Múzeum kiállításaira szeptember végéig – tette közzé az intézmény. A kedvezmény az ideiglenes lakcímmel rendelkezőkre is vonatkozik.

2024. Július 15. 09:13, hétfő | Helyi

Munka a kánikulában: a medence partján sem könnyű

A sorozatunkat folytatjuk egy evidensnek tűnő helyszínen: a strandon. Hogy bírják a meleget azok, akik karnyújtásnyira vannak a medencétől?