Városlista
2024. február 26, hétfő - Edina

Hírek

2013. Január 20. 05:00, vasárnap | Belföld
Forrás: OrientPress Hírügynökség

A postások olvassák le a Tigáz mérőit

A postások olvassák le a Tigáz mérőit

Ezentúl a Magyar Posta munkatársai olvassák le a Tigáz gázmérőit. A Népszabadság információját a Magyar Posta szóvivője megerősítette, azzal, hogy a két cég közötti együttműködés február 1-jén indul és a részletekről csak később tájékoztatnak. A Tigáz nem kommentálta a változást.

Az olasz Eni és a német RWE konszern érdekeltségébe tartozó Tigáz Zrt. az ország északkeleti régiójában, megközelítőleg Magyarország egyharmadában nyújt gázszolgáltatást. A döntés több százezer előfizetőt érint.Az energiaszolgáltató jövőben rákényszerülhet arra is, hogy sűrűbben olvastassa le a mérőórákat, ugyanis a cég szolgáltatási területén is jellemző a hátralékos ügyfelek sokasága. A Magyar Energia Hivatal közlése szerint több mint 76 milliárd forint közüzemi díjjal tartoznak 60 napon túl a fogyasztók. Az áramszolgáltatóknak körülbelül 292 ezer fogyasztó tartozik összesen 25,3 milliárd forinttal. A földgáz árával mintegy 329 ezren maradtak 60 napon túl adósok, összesen 36 milliárd forinttal. A távhőszolgáltatásnál körülbelül 95 ezer fogyasztónak összesen 15,2 milliárd forint számlatartozása van.

Címkék: gáz, gázmérő, posta, tigáz

Ezek érdekelhetnek még

2024. Február 26. 06:00, hétfő | Belföld

Változékony, de nagyon enyhe, tavaszias idő várható a héten

Változékony, de nagyon enyhe, tavaszias időre lehet számítani a héten, sok napsütéssel, kevés csapadékkal és olykor élénk széllel.

2024. Február 26. 06:00, hétfő | Belföld

A közvetlen köztársaságielnök-választásért tüntettek ellenzéki pártok Budapesten

A közvetlen köztársaságielnök-választásért rendezett tüntetést a Demokratikus Koalíció (DK), a Momentum, az MSZP és a Párbeszéd-Zöldek vasárnap délután Budapesten, a Kossuth Lajos téren.

2024. Február 25. 11:27, vasárnap | Belföld

Tömegbaleset az M7-esen - Videó

Több helyszínen több gépkocsi karambolozott a vasárnap reggeli órákban az M7-es autópálya mindkét oldalán.

2024. Február 25. 08:40, vasárnap | Belföld

Elvitték minden idők legnagyobb ötöslottó nyereményét

Huszonkilenc hét halmozódás után elvitte egy játékos minden idők legnagyobb ötöslottó nyereményét, a telitalálatos szelvény tulajdonosa több mint 6,5 milliárd forintot nyert - tájékoztatta a Szerencsejáték Zrt. szombaton az MTI-t.