Városlista
2024. június 16, vasárnap - Jusztin

Hírek

2011. November 27. 14:45, vasárnap | Kék hírek
Forrás: mno.hu/MTI

A rendőrök szeme láttára lopták az üzemanyagot

A rendőrök szeme láttára lopták az üzemanyagot

Honfitársuk kamionjának üzemanyagtartályából lopott gázolajat az a két román férfi, akiket vasárnap hajnalban fogtak el az M7-es autópálya Balaton felé vezető szakaszán, a szabadbattyáni pihenőben – közölte a rendőrség.

A Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság autópálya-alosztályának járőrei a parkolóba érve figyeltek fel arra, hogy két, egymás mellett álló, román kamion egyikéből gumicsövön keresztül gázolajat fejt le egy férfi. A rendőrök mind őt, mind a kamion fülkéjében levő társát elfogták – mondta el a megyei rendőr-főkapitányság szóvivője.

Németh-Kész Mónika rendőr százados tájékoztatása szerint a két férfi lefeszítette a másik kamion tanksapkáját, majd gumicsövön keresztül, egy szivattyúval ötven liter gázolajat szívott le a másik kamion üzemanyagtartályából, miközben a meglopott jármű vezetője aludt.

A 21 és 44 éves román férfit dolog elleni erőszakkal elkövetett lopás gyanúja miatt bűnügyi őrizetbe vették. Ügyükben rövidesen ítélet születhet, mivel a székesfehérvári nyomozók gyorsított eljárással szeretnék bíróság elé állítani őket.

A Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság autópálya-alosztályai az utóbbi időben gyakoribbá vált üzemanyaglopások miatt kiemelt figyelmet fordítanak a sztrádák melletti pihenők főként éjszakai ellenőrzésére, s eddig már több gázolajtolvajt sikerült elfogniuk.

Címkék: üzemanyag, lopás

Ezek érdekelhetnek még

2024. Június 12. 12:39, szerda | Kék hírek

A NAV csaknem 3000 hamis alkatrészt és autódiagnosztikai eszközt szűrt ki a piacról tavaly

Csaknem 3000 hamis autóalkatrészt, autódiagnosztikai eszközt és szoftvert szűrt ki a piacról tavaly a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) a Járműipari Forgalmazók Szellemi Tulajdonvédelmi Szakmai Egyesületének (JAF) szakmai támogatásával.

2024. Június 07. 07:16, péntek | Kék hírek

Hármas gyilkosság történt Szerbiában

Hármas gyilkosság történt csütörtökön a kelet-szerbiai Knjazevacon, ahol egy 22 éves férfi meggyilkolta az apját, a nagyanyját és a nagyapját - közölte Ivica Dacic belügyminiszter.

2024. Június 06. 09:24, csütörtök | Kék hírek

Büntetőeljárás indult a vízbe fulladt 5 éves kisfiú ügyében

A rendőrség közigazgatási és büntetőeljárást is indított a szerdán délelőtt Hajdúszováton megfulladt 5 éves kisfiú halálesete pontos körülményeinek tisztázásáért

2024. Június 04. 14:05, kedd | Kék hírek

Bűnügyi felügyelet alá helyezték Gyárfás Tamást

A másodfokon eljáró Fővárosi Ítélőtábla az elsőfokú bíróság döntését megváltoztatva elrendelte Gyárfás Tamás elsőrendű vádlott bűnügyi felügyeletét a Fenyő János médiavállalkozó megöletése miatt indult ügyben kedden.