Városlista
2024. augusztus 9, péntek - Emőd

Hírek

2024. Augusztus 09. 07:13, péntek | Helyi

A rendőrség is kimondta, hogy az anya ölte meg a gyermekét, mielőtt végzett magával

A rendőrség is kimondta, hogy az anya ölte meg a gyermekét, mielőtt végzett magával

Mára a rendőrség egyértelműen kizárta, hogy harmadik személy követte volna el a gyilkosságot a három éves kislány és édesanyja ellen május 15-én Kapuváron.

Az anya öngyilkos lett, miután gyermekét megölte. Többet viszont ma sem árulnak el az esetről.

Továbbra is folyik a nyomozás, de úgy látszik, ez már csak a protokoll része, mivel egyértelműen kijelentette kérdésünkre a rendőrség, hogy aki az emberölést elkövette, maga is halott. Amikor erről a kezdettől fogva ismert, tragikus tényről utoljára kérdeztük a nyomozókat, még nem erősítették meg hivatalosan, hogy kiterjesztett öngyilkosság történt.

Mint megírtuk, három év körüli kislányával, majd magával is végzett egy fiatal nő Kapuváron májusban. A rendőrséghez május 15-én 13 óra 30 perc körül érkezett bejelentés arról, hogy holtan találták a fiatal nőt és egy gyermeket egy kapuvári házban. A rendőrség az édesapát, a nő partnerét is kihallgatta, de már a tragédia napján arra jutottak, hogy az anya lehetett az elkövető. A szóbeszéd szerint kés volt az elkövetési eszköz, ezt azonban még most sem erősítik meg és semmiféle részletet nem árultak el a felkavaró esetről.

A büntetőeljárás most is folyik Győr-Moson-Sopron Vármegyei Rendőr-főkapitányságon „emberölés bűntett elkövetésének gyanúja miatt”, de amit kérdésünkre felelték:

„Az eljárás során beszerzett adatok szerint megerősítést nyert, hogy az elhunyt nő okozta a 2,5 éves gyermek halálát, majd öngyilkosságot követett el.”

Illetve:

„Harmadik személy elkövetése egyértelműen kizárásra került a beszerzett bizonyítékok értékelése alapján.”

Az elhunytakat június elején eltemették. A családot felfoghatatlan tragédiák sújtják, hat évvel ezelőtt a másik lányukat fojtotta meg féltékeny partnere. B. Gábort 2020-ban 13 évre ítélte a Győri Törvényszék előre kitervelten elkövetett emberölés miatt, a büntetést később a Győri Ítélőtábla 15 évre emelte.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Augusztus 09. 09:11, péntek | Helyi

Horgászok figyelem: Pontytelepítés hat helyszínen

Augusztus elsején 4200 kilogramm pontyot telepített kezelt vízeibe a megyei horgász szövetség.

2024. Augusztus 09. 08:10, péntek | Helyi

Változik szombaton a piac helyszíne

Rendezvény (a Barokk-esküvő) miatt változik a Dunakapu téri piac helyszíne augusztus 10-én, szombaton. A Dunakapu tér helyett a Tarcsay Vilmos utca 1-3. szám alatti parkoló (a piac korábbi területe) ad otthont a piacnak.

2024. Augusztus 08. 09:13, csütörtök | Helyi

Vasárnap játszik az ETO az MTK ellen

Az ETO FC Győr közösségi oldalán olvasható, hogy az eredetileg augusztus 10-ére kiírt találkozót vasárnapra halasztották.

2024. Augusztus 08. 08:10, csütörtök | Helyi

Nébih: ellenőrzött és talált is hiányosságokat a Balatonon

Sok győri nyaral most is Balatonon, így ez a hír fontos lehet.