Városlista
2024. július 31, szerda - Oszkár

Hírek

2017. Március 30. 11:13, csütörtök | Életmód

A sárga az új fekete?

A sárga az új fekete?

Ahogy tavaly, idén is hódít a sárga. Ez a szín ugyanis nemcsak üde és energikus, de pozitív kisugárzást is biztosít viselőjének.

A sárga felvidít, hisz a sárga a mosoly színe is. Megmutatjuk, hogyan és mivel viseld, hogy elkerüld a „darázs” effektust. Legyél Te a nap királynője.

„A sárga színt a legtöbben trükkösnek tartják, nehezen viselhetőnek. Pedig elképesztően stílusosan tud mutatni, akár tetőtől talpig viselve is! – mondja Gerhát-Molnár Irina, a Brands.hu ügyvezető igazgatója. - A hófehér, egyébként is sápadt bőrhöz nem tanácsoljuk, de a melegebb tónusú, kreol vagy sárgás színű bőrhöz tökéletes, no és persze a pirosító viselése is segíthet a sárga sápasztó hatását ellensúlyozni”.

Hogyan, mivel viseljük?

Nem lehetsz túl sárga, ezt a színt sem lehet túlzásba vinni. Ha úgy tartja kedved, öltözz nyugodtan tetőtől-talpig ebbe a színbe, ahogy Kendall Jenner is teszi, és mennyire elképesztően harmonikus egységet alkot ezzel a szettjével! A sportosan elegáns nadrág, ezzel a finomesésű selyemtoppal és halvány bézs színű szandállal fantasztikus összhatást kelt.
Azonban, ha nem szeretnél ennyi sárgát magadon, akkor kombináld nyugodtan fehérrel, amivel lágyítható az összhatás. Feketével is bátran hordható szín a smile-szín, csak nem szabad túlzásba esni vele.

Trendi, de visszafogott

Ha nem akarsz kimozdulni a komfortzónádból, de szeretnéd feldobni a gardróbodat ezzel a vidám színnel, viselj sárga kiegészítőket! Egy csinos sárga borítéktáska, egy nagyobb üde színű fülbevaló vagy egy finom nyaklánc feldobja a szerelésed nem beszélve a fiatalító hatásáról. Bár kevesen tudják, de a sárga és az élénk színek éveket fiatalítanak viselőjükön, lendületet adnak, és még a rossz napokon is megmosolyogtatnak.

Ami pedig a kabátokat illeti, ha még így sem sikerült meggyőzni arról, hogy idén viselj bátrabban sárga színű ruhákat, akkor íme egy áthidaló megoldás: vásárolj a tavaszi, esős napokra sárga színű esőkabátot. Ezt csak néha kell viselned, és szépen lassan hozzászoktatod magad a szezon egyik legfelkapottabb színéhez.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 31. 07:55, szerda | Életmód

A legjobb rendező díját nyerte Amerikában Tóth Barnabás pszichothrillere

A legjobb rendező díját nyerte el Tóth Barnabás Mesterjátszma című pszichothrillere a Stony Brook Filmfesztiválon, New York államban a hétvégén - tájékoztatta a Nemzeti Filmintézet (NFI) az MTI-t kedden.

2024. Július 31. 07:42, szerda | Életmód

Csütörtökön kezdődik a Paloznaki Jazzpiknik

A csütörtökön kezdődő Paloznaki Jazzpiknik a zene mellett a fenntarthatóságot, az ökológiai lábnyom csökkentését, valamint a hulladék szelektív kezelését tekinti fontos feladatának - közölték a szervezők kedden az MTI-vel.

2024. Július 30. 08:02, kedd | Életmód

A szúnyogok ellen bevetett kémiai kezelések visszafogott használatát javasolják a Pécsi Tudományegyetem szakemberei

A csípőszúnyogok állományának gyérítésére bevetett, Magyarországon is széles körben alkalmazott pyrethroid-alapú kémiai kezelések visszafogott használatára hívják fel a figyelmet a PTE VNL szakemberei.