Városlista
2024. április 26, péntek - Ervin

Hírek

2021. Szeptember 14. 18:59, kedd | Bulvár
Forrás: infovárosok

A sportolás fontosságát hirdeti a Prémium Médiaválogatott

A sportolás fontosságát hirdeti a Prémium Médiaválogatott

A Prémium Médiaválogatott a mozgalmas nyár után izgalmas ősz elé néz.

A részletekről, a csapat eddigi eredményeiről és a jövőbeli tervekről Földesi János, a válogatott vezetője mesélt a Prémium Média & Sport Management érdeklődésére.

A 2004-ben alakult médiaválogatott tagjait a futball szeretete hozta össze. Kezdetekben heti rendszerességgel jártak össze focizni, majd ahogy telt az idő, bővült a repertoár és szélesebb körben is egyre ismertebbé váltak.

„Céges rendezvényekre, falunapokra, városnapokra, különböző fesztiválokra hívnak meg minket. A válogatott magját körülbelül 30 ismert ember alkotja, akik között vannak közszereplők, zenészek, színészek, sztársportolók és műsorvezetők: Beleznay Endre, Vajtó Lajos, Cozombolis, Keller József csakhogy néhány nevet említsek a teljesség igénye nélkül. Érthető tehát, hogy országszerte szívesen látnak minket a különböző eseményeken, hiszen nemcsak a sportot, de a zenét, a humort, vagy akár a bűvészetet is magunkkal visszük a csapattagoknak köszönhetően” - mondta Földesi János, a Prémium Médiaválogatott vezetője.

A Prémium Média & Sport Management 2020-ban állt a médiaválogatott mellé, az elmúlt időszakban pedig több közös sportprogramot is szerveztek.

„Rendkívül jó a kapcsolatunk Botka Istvánnal, a Prémium Média & Sport Management sport menedzserével, már a találkozásunk első pillanatában megtaláltuk a közös hangot. Hasonlóan gondolkodunk és az értékrendünk is megegyezik. A Prémium névhez híven igyekszünk egyedi dolgokat létrehozni, például világrekordokat felállítani. Nemrég döntöttük meg a teqballozás világrekordját, a jövőben pedig két további sportágban is rekordkísérletre vállalkozunk: az egyik a vízi pingpong, a másik pedig a gokart. Folyamatosan keressük az új kihívásokat” - hangsúlyozta a válogatott vezetője.

„Szerepléseink során lehetőség van arra is, hogy megmutassuk a sportolás közösségformáló erejét. A mozgás, a sport szeretete pedig az egészséges életmód egyik alapköve is. Szeretnénk példát mutatni, nemcsak a fiataloknak, de minden korosztály számára. Továbbá nagyon fontosnak tartjuk, hogy jó ügyek mellé álljunk, és ráirányítsuk a figyelmet ezekre a kezdeményezésekre. A jótékonykodás mindig is kiemelt szerepet kapott a működésünkben” - tette hozzá Földesi János.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.

2024. Április 23. 06:43, kedd | Bulvár

A szicíliai maffiavezér álnéven udvarolt nőknek a közösségi oldalakon

Agglegény orvosként regisztrálta magát, és nőkkel keresett kapcsolatot a legnagyobb közösségi oldalakon Mattia Messina Denaro, a Cosa Nostra szicíliai maffiaszervezet volt vezetője - hozták nyilvánosságra a hatóságok hétfőn.

2024. Április 21. 11:26, vasárnap | Bulvár

Médiakutató: korszakalkotó a Delta mesterséges intelligenciával alkotott műsorvezetőjének megjelenése

Korszakalkotónak nevezte a köztelevízió Delta című műsora mesterséges intelligenciával alkotott szereplőjének felbukkanását Szűts Zoltán médiakutató az M1 aktuális csatorna Ma reggel című műsorában vasárnap.

2024. Április 20. 09:47, szombat | Bulvár

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából Csepelen

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából a főváros XXI. kerületében, Csepelen, a Kossuth Lajos utcában pénteken. A gyermeket a mentők kórházba vitték.