Városlista
2024. szeptember 17, kedd - Zsófia

Hírek

2011. November 12. 12:00, szombat | Helyi
Forrás: Győr Megyei Jogú Város Önkormányzata

A Széchenyi Programiroda Győrben is segít a pályázóknak

A Széchenyi Programiroda Győrben is segít a pályázóknak

Az Új Széchenyi Terv keretein belül meghirdetett közel 2000 milliárdos uniós pályázati forrás aktuális részleteiről november 17-én, Győrben, tájékoztató, szakmai konferencián informálódhatnak az érintettek.

Az ÚSZT pályázatait koordináló Széchenyi Programiroda rendezvényének célja, hogy a pályázókat megismertesse az igénybe vehető támogatási lehetőségekkel, és személyre szabott tanácsadással segítse a jövőbeni munkájukat.

A térítésmentes szakmai konferencia különlegessége, hogy a leendő pályázók hivatalos forrásból nyerhetnek betekintést a teljes pályázati rendszerbe, amely kiegészül a Széchenyi Programiroda szerepének bemutatásával - a pályázati források maximális kihasználásában. Az aktuális pályázati források áttekintése mellett a programiroda tanácsadói a konferenciák alkalmával személyre szabott tanácsadással várják a pályázók kérdéseit.

KONFERENCIA PROGRAMJA

A rendezvény egyaránt elérhető államháztartási intézmények, önkormányzatok, polgármesteri hivatalok, civil szervezetek, egyházak, közoktatási intézmények, mikro-, kis és középvállalkozások, nagyvállalatok, kulturális és közművelődési intézmények, leghátrányosabb helyzetű kistérségek, szakszervezetek, érdekképviseletek számára.

A program előzetes regisztrációhoz kötött.

Bővebb információk: www.szechenyiprogramiroda.hu

Ezek érdekelhetnek még

2024. Szeptember 17. 10:09, kedd | Helyi

Intenzív áradásra készülnek Győrben is

Győrt is elérte az árvíz. Intenzív áradásra számítanak a szakemberek, a tetőzés azonban várhatóan nem éri el a 2013-as szintet.

2024. Szeptember 17. 09:13, kedd | Helyi

A harmadik legtöbb baleset a mi megyénkben történt

Évről évre emberek ezrei veszítik életüket a magyar közutakon, és mintegy húszezren szenvednek különböző súlyosságú testi sérüléseket.

2024. Szeptember 17. 07:15, kedd | Helyi

Nyestek a Megyeháza tér alatti parkolóházban!

A Győr-Szol által kezelt parkolóházban egyikében nyestek jelentek meg, a cég azonnal cselekedett; írják közleményükben.

2024. Szeptember 16. 09:17, hétfő | Helyi

Drágább lett a kötelező

Éves összehasonlításban 10 százalékkal, 57 ezer forintra emelkedett a normál használatú személygépkocsik kötelező gépjármű-felelősségbiztosításának átlagos éves díja.