Városlista
2024. augusztus 15, csütörtök - Mária

Hírek

2015. Augusztus 14. 07:13, péntek | Kék hírek
Forrás: MTI

A Sziget bejáratánál árult kábítószergyanús anyagokat egy férfi

A Sziget bejáratánál árult kábítószergyanús anyagokat egy férfi

Többféle kábítószergyanús anyagot árult a Sziget fesztivál bejáratánál egy fiatal férfi, aki ellen kábítószer-kereskedelem miatt indult eljárás - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság csütörtökön a honlapján.

A közlemény szerint szerda délelőtt a Hajógyári szigeten tartott rendezvény egyik alkalmazottja segítséget kért a szervezőktől, mert egy férfi angolul drogot próbált neki eladni a bejáratnál. A szervezők a személyleírás alapján néhány óra alatt azonosították P. Bálintot, majd a rendőrök érkezéséig visszatartották őt.

A rendőrök 5,68 gramm kábítószergyanús növényi származékot, valamint 10 kábítószergyanús, figurás tablettát találtak a 24 éves diósdi férfinál, ezeket lefoglalták. A férfit őrizetbe vették, és kábítószer-kereskedelem vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki. A III. kerületi Rendőrkapitányság kezdeményezte előzetes letartóztatását.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Augusztus 14. 06:00, szerda | Kék hírek

BRFK: elfogtak két férfit, akik Forma-1-es jegyek ígéretével vertek át embereket

Elfogtak két férfit, akik a Forma-1 Magyar Nagydíjra és más rendezvényre szóló, de valójában nem létező jegyek ígéretével vertek át embereket

2024. Augusztus 13. 07:54, kedd | Kék hírek

Nagy értékben foglalt le autókat a NAV egy adócsaló cégtől

Több mint 157 millió forint értékben foglalt le autókat a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) egy gépjármű-kereskedő cégtől, amely folytatólagosan szabálytalanul teljesítette adókötelezettségét.

2024. Augusztus 09. 08:07, péntek | Kék hírek

Vádat emeltek egy iskolaőr ellen, aki egy hetedikes kislányt zaklatott