Városlista
2024. augusztus 3, szombat - Hermina

Hírek

2017. Július 15. 07:21, szombat | Bulvár
Forrás: hirado.hu

A Szívek szállodája Roryja megkapta élete első Emmy-jelölését

A Szívek szállodája Roryja megkapta élete első Emmy-jelölését

Sorozatbéli édesanyja, Lauren Graham pedig megható üzenettel gratulált sikeréhez.

Az amerikai televíziós akadémia csütörtökön hozta nyilvánosságra a 69. Emmy-díj jelöltjeinek listáját. Mivel az idén a több éve listavezető Trónok harca nem volt jelölhető (az új évada túl későn kerül képernyőre), voltak meglepetések.

Köztük az, hogy a Legjobb női vendégszereplő drámai tévésorozat kategóriában nem mást jelöltek a díjra, mint Alexis Bledelt A szolgálólány meséje című szériában nyújtott alakításáért.

A színésznőt hazánkban a legtöbben a Szívek szállodája című sorozatból ismerhetik, melyben édesanyját, Lauren Graham játssza, aki közösségi oldalán azonnal gratulált is “lányának”.

“Gratulálok Alexis a gyönyörű munkádhoz, amit a Hulu csatorna sorozatában, A szolgálólány meséjében láthattunk. Annyira izgatott vagyok és örülök neked. Brava. Szeretettel LG” – olvasható a posztban.

Az Emmy-díjakat idén szeptember 17-én adják át, a gálát a Los Angeles-i Microsoft Színházban tartják

Fotó:http://www.star941atlanta.com

Ezek érdekelhetnek még

2024. Augusztus 02. 07:57, péntek | Bulvár

A főpolgármester szerint nincs B terv, a Szajnában kell és lehet úszni

A francia főváros polgármestere szerint nem volt és nincs is más alternatíva, mint a Szajnában rendezni az olimpiai nyíltvízi úszóversenyeit.

2024. Augusztus 02. 07:49, péntek | Bulvár

Szombaton szentelik fel a kommunizmusban elárasztott Bözödújfalu újjáépített templomát Erdélyben

Szombaton szentelik fel a kommunizmusban elárasztott Bözödújfalu újjáépített templomát, az Összetartozás temploma az egykori település valamennyi felekezetét képviseli.

2024. Július 31. 07:53, szerda | Bulvár

Filmzenei fesztivált tartanak Balatonalmádiban augusztus közepén

Kilenc formáció lép fel a 2. Balatoni Filmzene Fesztiválon augusztus 9. és 11. között a Kerényi Imre KultMagtárban, a rendezvény alatt filmzenei utcakoncertek is lesznek - közölték a szervezők az MTI-vel.

2024. Július 29. 08:06, hétfő | Bulvár

Párizs 2024 - Művészeti igazgató: nem kívánt semmit kigúnyolni a megnyitó

Thomas Jolly, a párizsi olimpiai megnyitóünnepség művészeti vezetője cáfolta, hogy Az utolsó vacsora témája ihlette volna a program Ünnepség című jelenetét, amely ellen a katolikus egyház és jobboldali politikusok tiltakoztak.