Városlista
2024. április 28, vasárnap - Valéria

Hírek

2016. Február 28. 02:20, vasárnap | Helyi
Forrás: Győr Megyei Jogú Város

A Szövetség út zárása miatt változik a buszközlekedés

A Szövetség út zárása miatt változik a buszközlekedés

A Szövetség utca felújítási munkálatai miatt 2016. február 25-én (csütörtökön) üzemkezdettől a győri 2B, 10, 11, 11A jelzésű helyi autóbuszjáratok a következők szerint közlekednek:


A 2B jelzésű autóbuszjáratok a Zöld utca felől a Széchenyi István Egyetem érintése után a Hédervári út – Zemplén utca – 14-es út – Széchenyi híd útvonalon közlekednek. A lezárt útszakaszon kimaradnak a „Szövetség utca” és a „Bácsai út, Kertész utca” megállóhelyek, helyettük az autóbuszok a „Duna utca”, a „Pöltenberg utca”, a „Hédervári út, Zemplén utca” és a „14-es út, Bácsai út” megállóhelyeken állnak meg. Az autóbuszok a „Körtöltés utca (AUDI-iskola)” megállóhelyre nem térnek be, mivel akkor nem tudnák időben elvégezni következő járatukat. Az AUDI-iskola a „14-es út, Bácsai út” megállóhelyről, jelzőlámpával biztosított gyalogátkelőhelyen keresztül közelíthető meg.

A 10-es autóbuszvonalon a 11-es vonalcsoport változásaival összefüggésben bizonyos járatok néhány perccel korábban vagy később indulnak!

A 11 és 11A jelzésű autóbuszjáratok mindkét irányban a Hédervári út – Zemplén utca – 14-es út – Bácsai út útvonalon közlekednek. A lezárt útszakaszon kimaradnak a „Szövetség utca” és a „Bácsai út, Kertész utca” megállóhelyek, helyettük az autóbuszok a „Duna utca”, a „Pöltenberg utca”, a „Hédervári út, Zemplén utca” és a „14-es út, Bácsai út” megállóhelyeken állnak meg.

Munkanapokon a kora reggeli időszakban bizonyos 11A járatok helyett 10-es autóbuszjárat indul a Révai Miklós utcából.

Munkanapokon csúcsidőben a gyorsabb eljutási lehetőségek biztosítása érdekében minden második 11-es autóbuszjárat helyett 11Y jelzésű autóbuszjárat közlekedik a Marcalváros – Adyváros – Nádor aluljáró – Szent István út – Teleki László utca – Schwarzenberg utca – Széchenyi híd – Bácsai út – Kisbácsa – Bácsa útvonalon (és fordítva). A 11Y jelzésű autóbuszjáratok nem érintik az „Aradi vértanúk útja, szökőkút” – „Honvéd liget” – „Zechmeister utca, Bécsi kapu tér” – „Zechmeister utca, Rába-part” – „Híd utca, Rába Quelle fürdő” – „Petőfi tér, zsinagóga” – „Erkel Ferenc utca” – „Radnóti Miklós utca, Szarvas utca” – „Széchenyi István Egyetem” megállóhelyeket sem, viszont megállnak a „Teleki László utca, színház” és a „Schwarzenberg utca” megállóhelyeken. A hosszabb illetve rövidebb útvonalak miatt bizonyos 11-es valamint 11A járatok néhány perccel korábban vagy később indulnak!

A részletes menetrendek a www.enykk.hu oldalon letölthetők.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 27. 09:13, szombat | Helyi

Bejárná Miklósa Erikával a pannonhalmi bazilikát?

Olyan tárlatvezetés-sorozatot szerveztek, ahol egy-egy bencés szerzetessel és egy ismert és elismert tekintéllyel lehet bejárni a bazilikát.

2024. Április 27. 08:12, szombat | Helyi

Elkapták a győri pikóbárót

A rendőrség információi szerint az 55 éves győri férfi a megyénk egyik legismertebb kábítószer-kereskedője volt.

2024. Április 27. 07:12, szombat | Helyi

10 millió fa a Földért

Április 22-e, a Föld napja alkalmából Nemzeti Faültetési Napot hirdet a 10 millió Fa civil szervezet országos közössége.

2024. Április 26. 09:13, péntek | Helyi

Laptopokat kapnak az 5., 6. és 9. osztályosok

Csaknem kétszázezer notebookot osztanak ki az általános és középiskolákban, így összesen már mintegy 450 ezer diák tanulhat a költségvetési forrásból beszerzett eszközökön.