Városlista
2024. július 16, kedd - Valter

Hírek

2024. Június 16. 09:13, vasárnap | Helyi

A szurkolói teraszt elmossa az áradás, belép helyére a Dunakapu tér

A szurkolói teraszt elmossa az áradás, belép helyére a Dunakapu tér

Eredetileg péntektől várták volna a labdarúgás szerelmeseit a Rába-parti helyszínre, de a magas vízállás miatt csak jövő szerdán, azaz június 19-én nyit az EB-terasz

18 órától a németek ellen lép pályára a magyar válogatott.

A kiesett helyszínt viszont pótolják: szombaton 15 órától a Dunakapu téren óriáskivetítőn nézhetik a szurkolók a Magyarország-Svájc mérkőzést.

„Az esti rendezvény miatt sörpadokat és székeket nem tudunk elhelyezni a téren, de fontos, hogy az óriáskivetítő vasárnap is üzemel majd, így a 15, 18 valamint 21 órakor kezdődő meccset is nyomon követhetjük Győr szívében” – mondta Szeles Szabolcs alpolgármester az önkormányzati hírportálon.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 15. 09:13, hétfő | Helyi

Munka a kánikulában: a medence partján sem könnyű

A sorozatunkat folytatjuk egy evidensnek tűnő helyszínen: a strandon. Hogy bírják a meleget azok, akik karnyújtásnyira vannak a medencétől?

2024. Július 15. 08:10, hétfő | Helyi

Jakabos Zsu nagy bejelentést tett

A győri úszóikon, Jakabos Zsuzsanna mindössze egy tizedmásodperccel maradt le a párizsi olimpiáról (200 pillangón), de a sportoló nem búslakodik

2024. Július 15. 07:13, hétfő | Helyi

Máris bejelzett a szénmoxid-érzékelő

A minap írtunk arról, hogy a nyáron is veszélyes lehet a szénmoxid-szivárgás, a katasztrófavédelem tájékoztatása szerint egy Baross Gábor úti lakásba hívták is a tűzoltókat.

2024. Július 14. 09:10, vasárnap | Helyi

Jó tanács a leendő egyetemistának: ha megvan az albérlet, azonnal csapjon le rá!

A tévhit ellenére nem az egyetemi ponthatárhúzás után nő meg hirtelen a kereslet az albérletpiacon. Győri ingatlanközvetítőt kérdeztünk: Elkéstünk már az albérletkereséssel?