Városlista
2024. július 18, csütörtök - Frigyes

Hírek

2024. Január 05. 08:35, péntek | Bulvár
Forrás: Katasztrófavédelem

A tapasztalt tűzoltók is megdöbbentek - Két, egymással összekötözött kutyát mentettek ki egy betongyűrűből

A tapasztalt tűzoltók is megdöbbentek - Két, egymással összekötözött kutyát mentettek ki egy betongyűrűből

Pórázzal összekötve, betonüregbe szorulva, mozdulatlanná dermedve egy híd alatt kínlódott két kutya Aszódon már jó ideje.

Pórázzal összekötve, betonüregbe szorulva, mozdulatlanná dermedve egy híd alatt kínlódott két kutya Aszódon már jó ideje. Sem egymástól, sem szorult helyzetükből nem tudtak megszabadulni, és mivel egyikük barátságos volt, társa viszont kifejezetten ellenséges, a tűzoltóknak is meggyűlt a bajuk velük. Végül csak-csak kiemelték őket, de előbb egy állatorvosnak is közbe kellett lépnie, aki a vadabb jószágot elbódította. Így fértek hozzájuk a tűzoltók, de még így is megdolgoztak a két kutya szabadságáért. Végül a polgárőrök vették magukhoz a kiszabadított állatokat. Ép bőrrel megúszták, de hajszálon múlott...

Videó: Zsíros Viktor tűzoltó főtörzsőrmester, Aszódi Katasztrófavédelmi Őrs

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 18. 07:56, csütörtök | Bulvár

Balaton-átúszás - Lezárták a nevezést

Elérte a 12 és félezres létszámlimitet a 42. Lidl Balaton-átúszásra jelentkezők száma, így a szervező Budapest Sportiroda szerda reggel 9-kor lezárta a nevezést.

2024. Július 18. 06:00, csütörtök | Bulvár

Akkorát rúgott a táborozó gyermekbe az edző, hogy a fiú a fejére esett

Óriási felháborodást keltett az a napokban nyilvánosságra került felvétel, amelyen az látszik, hogy a szolnoki kalandparkban egy felnőtt férfi kirúgja a rábízott kisgyerek lábait, aki ennek következtében fejre esik.

2024. Július 17. 08:02, szerda | Bulvár

Több mint negyven magyarországi turista került kórházba ételmérgezési tünetekkel Romániában

Egy 44-tagú magyarországi turistacsoport, egy idegenvezető és két buszsofőr került kórházba Romániában ételmérgezési tünetekkel, miután herkulesfürdői szálláshelyükön ettek - közölte kedden az Adevarul hírportál.

2024. Július 16. 08:16, kedd | Bulvár

Felmérés: a skótok 40 százaléka örül, hogy az angolok kikaptak a döntőben

A hétfőn ismertetett legfrissebb felmérés szerint a skótok 40 százaléka örül, hogy Anglia labdarúgó-válogatottja vereséget szenvedett a németországi Európa-bajnokság vasárnap esti berlini döntőjében.