Városlista
2023. október 1, vasárnap - Malvin

Hírek

2013. Augusztus 17. 08:06, szombat | Bulvár
Forrás: MTI

A többet szeretkezőknek magasabb a fizetésük

A többet szeretkezőknek magasabb a fizetésük

Akik az átlagosnál többet szeretkeznek, azoknak magasabb a fizetésük, bár nem sokkal, csupán 5 százalékkal. A teljesen szexmentesen élőknek viszont az átlagosnál 3 százalékkal alacsonyabb a fizetésük.

A felmérők 7500 embert kérdeztek meg, mindannyian 26 és 50 év közöttiek voltak. A legtöbbet szeretkezők mezőnyébe azokat vették, akik ezt hetente legalább négyszer teszik, ők keresnek 5 százalékkal az átlag felett - ám minden bizonnyal nem ezért.

Nick Drydrakis, az Anglia Ruskin Egyetem közgazdásza az összefüggésről írt tanulmányában megjegyzi, hogy csupán feltételezni tudja a magyarázatot. Szerinte a magasabb kereset révén több pénze marad valakinek ismerkedni, találkákra járni, szórakozni. További magyarázatként azt veti fel, hogy aki jobban keres, az vonzóbb partner is.

Az adatok elemzésekor Drydakis figyelembe vett olyan tényezőket is, mint az iskolázottság szintje, a szakma, vagy az egészségi állapot, és arra jutott, hogy még a betegeskedők közül is többet keresnek azok, akik nemi életet élnek, mint azok, akik nem, az iskolai végzettségtől, szakmától pedig független a jelenség, azaz minden szinten hasonló - adta hírül a The Daily Mail című brit lap.

Címkék: felmérés, fizetés, szex

Ezek érdekelhetnek még

2023. Szeptember 29. 06:00, péntek | Bulvár

Kútból mentettek ki egy macskát az ajkai tűzoltók

Kislődön lődörgött, aztán pórul járt Carlos, a kandúr.

2023. Szeptember 29. 06:00, péntek | Bulvár

Annyira berúgott a zalai vasutas, hogy leállt miatta a vonatközlekedés

Vádat emeltek egy forgalmista ellen, aki az egyik zalai vasútállomáson tavaly karácsonykor annyira lerészegedett, majd elaludt, hogy leállt miatta a vasúti közlekedés - közölte a Zala Vármegyei Főügyészség szóvivője.

2023. Szeptember 26. 07:52, kedd | Bulvár

Elon Muskkal találkozott Novák Katalin Texasban

Novák Katalin köztársasági elnök a nyugati világot érintő demográfiai válságról és lehetséges megoldásairól is tárgyalt a Tesla alapító-vezérigazgatójával, Elon Muskkal az autógyártó közelmúltban átadott központjában, Austinb

2023. Szeptember 26. 06:00, kedd | Bulvár

ELTE-kutatás: a rövid orrú kutyák hajlamosabbak emberi segítséget kérni

A rövid orrú kutyák hajlamosabbak emberi segítséget kérni, ha problémákkal szembesülnek, mint közepes orrhosszú társaik - állapították meg legújabb vizsgálatuk alapján az ELTE Természettudományi Kar munkatársai.