Városlista
2024. május 4, szombat - Mónika

Hírek

2017. November 04. 07:47, szombat | Bulvár
Forrás: hirado.hu

A Trónok harca Khal Drogoja titokban feleségül vette kedvesét

A Trónok harca Khal Drogoja titokban feleségül vette kedvesét

Jason Momoa és Lisa Bonet már 12 éve egy párt alkotnak, de csak most tették hivatalossá kapcsolatukat.

Közel tíz évvel ezelőtt röppent fel először a pletyka, miszerint Jason Momoa és párja, Lisa Bonet örök hűséget fogadott egymásnak, azonban a napokban megérkezett a hiteles cáfolat. A pár nem 2007-ben, hanem néhány hete mondta ki az igent topangai otthonában, szűk körben.

A Honoluluban született színész egy nyaknál kigombolt fehér inget viselt és vászonnadrágot, nyakában pedig egy tradicionális virágfüzér lógott, míg Lisa ruhájáról nem osztott meg részleteket a bennfentes.

A szertartáson részt vett az ara lánya, Zoe Kravitz is, aki Lenny Kravitzel kötött előző házasságából született. A vendégek között ott volt még a szintén a napokban összeházasodott sztárpár, Alicia Vikander és Michael Fassbender is.
Jason és Lisa 2005-ben ismerkedett meg, két évvel később megszületett kislányuk Lola, majd fiuk, Nakoa-Wolf, aki most nyolc éves.

Fotó: AFP

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 04. 06:00, szombat | Bulvár

Kövér László az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta

Khálid bin Hilál Al-Máváli sejket, az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta Kövér László, az Országgyűlés elnöke az Országházban - közölte az Országgyűlés Sajtóirodája pénteken az MTI-vel.

2024. Április 30. 13:40, kedd | Bulvár

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a NAV oldalán

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) oldalán.

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.

2024. Április 23. 06:43, kedd | Bulvár

A szicíliai maffiavezér álnéven udvarolt nőknek a közösségi oldalakon

Agglegény orvosként regisztrálta magát, és nőkkel keresett kapcsolatot a legnagyobb közösségi oldalakon Mattia Messina Denaro, a Cosa Nostra szicíliai maffiaszervezet volt vezetője - hozták nyilvánosságra a hatóságok hétfőn.