Városlista
2024. augusztus 8, csütörtök - László

Hírek

2013. Október 10. 20:16, csütörtök | Bulvár
Forrás: Új Ász Online

A világ legundorítóbb pólóját itt megnézheti! Vigyázat! Gyomorforgató!

A világ legundorítóbb pólóját itt megnézheti! Vigyázat! Gyomorforgató!

Mi szóltunk...!

Az American Apparel piacra dobta a világ talán legundorítóbb uniszex pólóját.

A 32 dollárba, vagyis 7000 forintba kerülő pólón ugyanis egy éppen menstruáló nő vaginájának a rajza látható. A gyomorforgató design a torontói Petra Collins műve, aki egy mellesleg egy másik remekművel is meglepte a márkát – azon egyvizes pólón átlátszó női mell van.

Habár a márka már piacra dobott néhány finoman szólva meglepő darabot, most rengetegen véresen komolyan felháborodtak a ruhadarabon.

Sokan azzal védik a különös darabot, hogy a rajta látható kép mégis csak egy elismert művész képe, de ahogy azt egy Daily Mailnek kommentáló művészettörténész is elmondta, az ilyen képek inkább valók múzeumokba, mint polgárpukkasztó, korhatáros művészet, minthogy valaki az utcán mutogassa mindenkinek.

Az eladásokról nem érkezett eddig adat…

Címkék: színes

Ezek érdekelhetnek még

2024. Augusztus 07. 07:59, szerda | Bulvár

Perseidák - A jövő hét elején figyelhető meg a legtöbb hullócsillag

Jövő hétfőn tetőzik a Perseida meteorraj, ekkor figyelhető meg az égbolton a legtöbb hullócsillag - közölte a Svábhegyi Csillagvizsgáló kedden az MTI-vel.

2024. Augusztus 06. 07:57, kedd | Bulvár

Indul Kapu Tibor magyar űrhajós kiképzése Houstonban

Megérkezett Houstonba hétfőre az Axiom Space Ax-4 küldetésének teljes legénysége - köztük Kapu Tibor magyar űrhajós -, hogy megkezdjék kiképzésüket - közölte a houstoni központú cég hétfőn a honlapján.

2024. Augusztus 02. 07:57, péntek | Bulvár

A főpolgármester szerint nincs B terv, a Szajnában kell és lehet úszni

A francia főváros polgármestere szerint nem volt és nincs is más alternatíva, mint a Szajnában rendezni az olimpiai nyíltvízi úszóversenyeit.